West ارسال شده در December 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من باید ۳ روز بن بشم @Alireza در جریانه • مدارک (فیلم یا عکس): Ucp Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در December 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2022 با سلام و احترام @West شکایت شما رد شد، عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده. نکته: اگر در مورد محرومیت اشتباه Crazy منظورتون هست که من در جریانم شما صبر نکردید من شما رو رفع محرومیت کنم خودتان رفع محرومیت کردید، در نتیجه داخله UCP رفع محرومیتی به عنوان Wrong ban ندارید که ادمین بخواد آن را حساب کند. موفق باشید. * بسته شد * 2 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده