BesT ارسال شده در December 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2022 با سلام. اقا من میخوام با موبایلم بیام نمیشه ولی سرور های دیگه باز میشه برای Join the game ولی ارساکیا نمیشه مشکلش چیه همیشه میزنه Loding @Alireza @ArSaCiA @kig @TALA @TheOrGiNaL..... Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 Name ارسال شده در December 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2022 در در ۱۴۰۱/۱۰/۵ در 14:46، Sobhaan گفته است: 185.49.86.210 IP سرور Arsacia @iMahDi اره داد همین بالایی رو میزنم 185.112.33.99:7777 آیپی جدید اینه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
7 Supervisor ارسال شده در October 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2023 سلام، میتونین از لانچر مخصوص آرساکیا استفاده کنین که دیگه نیازی به دادن آدرس نیست و مستقیم به سرور وصل میشوید. + امکانات و کیفیت بالا و همینطور حجم کم این لانچر لینک صفحه مربوطه و آموزش دانلود و اجرا: جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 iMahDi ارسال شده در December 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2022 با آیپی عددی امتحان کردی؟ .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 iBenyamin ارسال شده در December 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2022 آیپی رو مطمئنی درست میزنی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 iBenyamin ارسال شده در December 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2022 (ویرایش شده) مطمئنی که نسخه اصلی رو نصب کردی که ۲ گیگه؟ ویرایش شده December 26, 2022 توسط kig لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 BesT ارسال شده در December 26, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2022 185.49.86.210 IP سرور Arsacia @iMahDi اره داد همین بالایی رو میزنم Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 iMahDi ارسال شده در December 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2022 در 20 ساعت قبل، Sobhaan گفته است: 185.49.86.210 IP سرور Arsacia @iMahDi اره داد همین بالایی رو میزنم خب پس احتمالا باید منتظر انتشار نسخه رسمی اندروید باشی .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 iMahDi ارسال شده در January 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2023 در 18 ساعت قبل، AMir11 گفته است: این دوسطمون صحبتش یکم ناامید کننده بود،گفتم بگم که اینطور نیست حالا اون بالا نقل قول نکرده بودم صحبت های ایشونو با برنامه ای که در حال حاضر برای اندروید وجود داره میشه پلی داد ولی امکان بن شدن توش وجود داره .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
-1 Leaked ارسال شده در December 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2022 در 20 ساعت قبل، Sobhaan گفته است: 185.49.86.210 IP سرور Arsacia @iMahDi اره داد همین بالایی رو میزنم اشتباه زدی داداش:/ IP:(AgSa.ArSaCiA.IR) این ایپی درسته! فرق نمیکنه گوشی باشه یا PC. موفق باشید. *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
-1 Fail ارسال شده در December 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2022 سلام. میشه با اندروید پلی داد 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
BesT
با سلام.
اقا من میخوام با موبایلم بیام نمیشه ولی سرور های دیگه باز میشه برای Join the game
ولی ارساکیا نمیشه مشکلش چیه همیشه میزنه Loding
@Alireza
@ArSaCiA
@kig
@TALA
@TheOrGiNaL.....
Love
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده