Blank ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: این خانه مکان،اینتریور،قیمت و حداکثر تعداد قابل اجاره ی اشتباهی دارد. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): /FindHouse 1974 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در December 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 اگه دقت کنی زده Special ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در December 19, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2022 در 2 ساعت قبل، FindMyName گفته است: اگه دقت کنی زده Special لازم نیست نظر بدی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در December 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2022 آری وقتی اب قطه همین میشه ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در December 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2022 فکر کنم باگ مپ به حساب بیاد اما وقتی House شاید بشه کاریش کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در December 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2022 چه خاطرهها که تو این خونه داشتیم جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در December 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2022 در 9 ساعت قبل، TOR گفته است: فکر کنم باگ مپ به حساب بیاد اما وقتی House شاید بشه کاریش کرد میشه! ArSaCiA باید بره اون House و با (CMD : (/edit قیمت Level و... تغییر بده. موفق باشید. *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در December 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2022 این خونه توی ریستارت های اخیر سرور به مشکل خورده یا میتونه خود موسس این خونه رو به اسپشیال تغییر داده باشه به دلایلی (قیمت به پول و گلد رو نگاه کنید) ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در December 21, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2022 در 2 ساعت قبل، Farab گفته است: این خونه توی ریستارت های اخیر سرور به مشکل خورده یا میتونه خود موسس این خونه رو به اسپشیال تغییر داده باشه به دلایلی (قیمت به پول و گلد رو نگاه کنید) دیروز رفتم و دیدم یکی از ادمین ها خونه رو جابه جا کرده و ادیتش کرده ولی اینجا هیچی نگفتن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در December 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2022 از اونجایی که قیمتش زیاده چیز تعجب آوری هم نیست اینو من سه ماه پیش به رضا گفتم گفت باگ محصوب نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در December 22, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2022 در 5 دقیقه قبل، 0STAD گفته است: از اونجایی که قیمتش زیاده چیز تعجب آوری هم نیست اینو من سه ماه پیش به رضا گفتم گفت باگ محصوب نمیشه پس چرا الان که بری خونه رو فایند کنی میبینی مکانشو تغییر دادن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 23, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2022 با سلام. گزارش تکراری. بسته شد. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده