MaSiH ارسال شده در December 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: دلیل /Fw @Feu • مدارک (فیلم یا عکس): 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در December 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2022 سلام خدمت شاکی محترم،بنده در روز 11-12-2022 لیدر اقلیت شما شدم و به گفته مسؤل لیدر این مجازات نیز انجام شده به من گفته شد که در تاریخ 10-12-2022 شما یک اخطار لفظی گرفته اید و در تاریخ 15-12-2022 یا 16-12-2022 نیز یک اخطار لفظی دیگر گرفته اید در صورتی که هیچکدام از مدارک رو به بنده منتقل نکردن و براساس گفته مسؤلی که اطلاع و مدارک را داشته مجازات رو اعمال کردم ام از ادمین مربوطه تقاضا دارم پاسخگوی شکایت باشند @Feu 1 وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در December 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2022 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @MaSiH شکایت شما در حال بررسی میباشد... 1 1 Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در December 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2022 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @MaSiH شکایت شما رد شد. دلیل: شما به دلیل چت بی مورد در [D/] از قبل یک اخطار لفظی داشتید و با دریافت اخطار لفظی دوم که به دلیل سرعت غیر مجاز بود اخطار اقلیت دریافت کردید. +موفق باشید. +بسته شد. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده