رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

شکایت از Alireza

AtrociduS

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 
mohamadamin3.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:
 Alireza.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: سلام و روز بخیر ! 
عرض خسته نباشید به تیم ارساکیا گیم 
بنده از سوپروایزر محترم مجموعه شکایت دارم !

بنده برای ایشون تیکت زدم ، البته تیکت های زیادی به سرپرت مجوعه زدم ! 
ولی ایشون (با نهایت احترام به شما @Alireza) بیشتر پارتی بازی انجام میدند !
بنده بن شدم سر تبلیغات لطفا این پاراگراف رو با دقت تمام بخوانید !!

بنده اشتباهی لینک یه سرور از دیگه رو کپی داشتم و این کپی رو حدود 6 ساعت پیش گرفته بودم و اصلا حواسم نبود که کپیه و به هوای این بودم که لینک موزیک که آپلود کردم کپی بود ! و اومدم پیست کردم توی چت و دیدم اشتباهی مال سرور بوده و اومدم ریپورت بدم که بیان محل رو ببین که داخل خونه بوده و خونه هم خالی ولی بن کردند و فرصت نشد توضیح بدم ! و شما SS ( ادمین وارن ) ادمین محترم احسان جان رو بررسی کنید قشنگ واضحه که قصد من تبلیغات در سرور خوب شما و ضرر به سرور شما نبوده . 
ولی علیرضا جان سوپروایزر محترم تیکت منو با دقت نخوندند و احتمالا SS ادمین محترم احسان ([AG]Markeloff) بررسی نکردند . 
و یک بار دیگه هم برای بک زدن اموالم که اومده بودند داخل اکانتم و ماشین بنز رو از اکانتم دزدیدند رو بک بدن که جواب سر بالا دادند بهم 
لطفا بررسی گردد . باتشکر!

• مدارک (فیلم یا عکس):
 screenshot_2022-12-15_150156_5evz.jpg

• دوست دارم که 1

Gods Family
Atrocidus.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و احترام @mohamadamin3

شما در تاریخِ 12-11-2022 محروم شدید و به بنده در تاریخِ 13-12-2022 تیکت دادید جواب در مدارکِ شما مشخص هست و نیازی به بازگو نیست و اما چرا از ادمین احسان درخواست مدرک نشده طبق بند قانون: 

در در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، ArSaCiA گفته است:

مدارک حداکثر برای 7 روز معتبر بوده و بعد از آن از اعتبار ساقط می شوند، همچنین مدارک باید توسط فرد شاکی گرفته شده باشد؛ به جز مواردی مانند تقلب، تجارت غیرقانونی و مودهای غیرمجاز (شکایت به صورت خودکار رد می شود)

لزومی نمیبینم درخواست مدرک از ادمینِ مربوطه داشته باشم شما میتوانستید زود تر از این ها اقدام به شکایت فرمایید تا از حق خود دفاع فرمایید.

بابتِ Benz هم و مسائلی که مربوط به کلاه برداری هست بنده تا 7 روز کاری همکاری خواهم کرد نه 3 ماهه گذشته.

موفق باشید.

• دوست دارم که 1

?ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست?

?

Alireza.png

?

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...
  • مؤسس

درود.

متأسفانه با توجه به محدودیت هایی که داریم نمی‌توانیم قصدتان را مشخص کنیم و طبق قوانینی که Alireza برای شما ارسال کردند با درج اطلاعات حتی به صورت تصادفی موجب اعمال مجازات بر روی کاربری شما می‌شود. در رابطه با مورد کلاهبرداری هم برخورد ایشان صحیح بوده.

شکایت رد شد. بسته شد.

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...