HertZ ارسال شده در December 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2022 به نام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه بر نگذرد روزی روزگاری داشتم میرفتم باشگاه ورزش کنم. یه دفعه یک مردی رو دیدم که مثل بچه پایین راه میره داشت از باشگاه میرفت بیرون. صداش کردم تا یه سوال ازش بپرسم. بهش گفتم:چرا مثل لات ها راه میری؟ گفت:بچه پایین بایید لات باشه. بهش گفتم: قیافت نمی خورد که بتونی ماشین برونی بعد میگی لاتم؟ بعد یه دفعه..... یه مشت محکم زد به صورتم مثل گونی برنج پخش زمین شدم. بعد این کار سریع باشگاه رو ترک کرد و رفت و رفت..... چند روز بعد رفتم محله پایین و لاتمون رو دیدم که تغیر کاربری داده و داره سیگار میکشه رفتم پیشش تا باهاش حرف بزنم. گفتم: اگه نمیزنی مارو پهن زمین کنی کارت دارم. گفت: داداش حلال کن. گفتم: چرا؟ گفت: دیروز با بچه های محله های دیگه کل انداختیم اونا کل مارو زدن زمین گفت: دیگه این محله مارو لات نمیدونه برای همین منم دیگه تغیر کاربری دادم. خلاصه کلی گپ زدیم و بغلم کرد. ازش خداحافظی کردم که برم. داشتم میرفتم سوار ماشینم بشم که صدام کرد. گفت یه 30k دستی داری بدی؟ دست کردم جیبم و بهش دادم ازم خداحافظی کرد منم خداحافظی کردم و رفتیم. پایان داستان نویسنده: خودم بازیگران:خودم @Vallkyrie 1 نقل قول 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در December 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2022 عالی بود آفرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در December 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 نقل قول She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در December 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 آفرین موفق باشی. نقل قول *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MwM ارسال شده در December 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 باریک الله داداشیِ نویسندهِ من 1 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در December 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 (ویرایش شده) You are a good writer ویرایش شده December 14, 2022 توسط LiN نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeaRLeSS ارسال شده در December 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 داستان جالب نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MidRaper ارسال شده در December 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 داستانی شدا نقل قول ـــɪ ʟᴏᴠᴇ ʟɪsᴛᴇɴɪɴɢ ᴛᴏ ʟɪᴇs ᴡʜᴇɴ ɪ ᴋɴᴏᴡ ᴛʜᴇ ᴛʀᴜᴛʜ ـــــ http://agsa.arsacia.ir/players/bars/KeDeR.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/shadow_00.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TabahKar ارسال شده در December 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2022 فقط آخرش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepeR ارسال شده در December 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2022 @SkeletBoy مجله شما تایید شد, موفق باشید. نقل قول ??????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BesT ارسال شده در December 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2022 عالی بود به به نقل قول Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در January 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2023 منطقیه. نقل قول She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در January 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2023 افرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.