AmirBoT ارسال شده در December 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2022 (ویرایش شده) به نام خدا روزی روزگاری داشتم میرفتم سر کار مردی رو در چهار راه شهر LV کنار ماشینش وایستاده و دستش رو روبه اوتوبان گرفته رو دیدم.زدم بغل ببینم مشکلش چیه. ازش پرسیدم کجا میری؟ گفت: داشتم میرفتم شهر SF.ماشینم پنچر شد موندم اینجا. گفنم بشین میبرمت تا اونجا. سوار ماشین شد. ازش پرسیدم اسمت چیه؟ گفت: اسمم عبدل پلنگه. با شنیدن اسمش پاچیدم از هم ولی به روی خودم نیاوردم. به شهر SF رسیدیم. ادرس خانه عبدل رو گرفتم بردمش پیش خونش. رسیدیم به خانه عبدل قبل از اینکه از ماشین پیاده بشه گفت: دنیا 2 روزه تا میتونی خوش باش و از زندگیت لذت کافی رو ببر. از ماشین پیاده شد. رفت سمت رد خونه اش. داشت در خونه رو باز میکرد که.... یه دفعه دیدم با کله اومد زمین. از ماشین پیاده شدم دیدم تیر خورده و مرده. یکم نگاه کردم دیدم رو یه ساختمون یه مرد وایستاده و تفنگ دستشه. سریع تا دیدمش فرار کرد تا فرار کرد رفتم اداره پلیس و تمام ماجرا رو براشون تعریف کردم. پلیس ها گفتند که ایشون رییس یه باند خیلی بزرگ دسته متوسط هستند و ما خیلی مدته که دنبالش بودیم که بگیریمش ولی خب متاسفانه کشته شده. گفتم: اره متاسفانه. بعد از این جمله اداره پلیس رو ترک کردم و گفتم: واقعا دنیا 2 روزه.............. داستان ما هم تموم شد امیدوارم دوست داشته باشید. نویسنده: خودم بازیگران: @MrShelby @Pazzo @HaTeD و خودم. ویرایش شده December 10, 2022 توسط SkeletBoy 3 2 نقل قول In God We Trust لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cocaine ارسال شده در December 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2022 (ویرایش شده) جالب بود ولی یکم ساده بود داستان، یکمم ادامه میدادی بهتر میشد داستان کش پیدا میکرد، ولی در کل عالی بود ویرایش شده December 10, 2022 توسط FindMyName نقل قول ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepeR ارسال شده در December 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2022 @SkeletBoy مجله شما تایید شد. 1 نقل قول ??????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در December 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2022 عالییی بود نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadiliya ارسال شده در December 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2022 عالی بود نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در December 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2022 عالی بود. @HaTeD نمیدونستم همکار هاتم میکُشی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TabahKar ارسال شده در December 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 12, 2022 قشنگ بود آفرین کاش طولانی تر بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.