Cocaine ارسال شده در November 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: UCP • توضیحات: بنده از یکی شکایت کرده بودم از سربههوایی چت فکشن /r و /d مشخص بود و FP80 شدم حالا بماند کی ازم شکایت کرده. بعد اینکه کیک شدم ایشون فرد "CobraKai" رو بدون تست اوردن و حتی رنک ۲ کردن. حالا قصد جسارت یا بی حرمتی ندارم ولی میخوام دلیل اینکار رو بدونم. @Alireza • مدارک (فیلم یا عکس): ucp قسمت اقلیت FBI. ویرایش شده November 26, 2022 توسط DoctorMammad 1 1 ♥Ne mutlu Türküm diyen♥ 卐 卐 Mamad | Siavash 卐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در November 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2022 با سلام و احترام @DoctorMammad عملکردِ ادمین مربوطه صحیح بوده لطفا کمی اطلاعات در این مورد از هلپر های سرور بگیرید بعد شکایت فرمایید. موفق باشید. شکایت شما رد شد، بسته شد. 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده