G0DFATHER ارسال شده در November 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2022 (ویرایش شده) **به نام خدا** سلام به تمامی بازیکنان و دوستداران سرور سمپ آرساکیا گیم امروز براتون ماد اسکین زندانی فیکس شده آرساکیا گیم رو اماده کردم که باعث میشه اسکین زندانی شدن داخل بازی طبیعی تر و بهتر بشه همونطور که میدونید اسکین زندانی فعلی سرور برای جنس مذکر : اسکین پیرمرد با لباس خواب هست و اسکین جنس مونث : اسکین دختر با لباس و شلوار جین هستش خوب شما بعد از نصب این ماد اسکین زندانی رو طبیعی تر میکنید و اسکین زندانی با یونیفورم نارنجی و چهره طبیعی تر جایگزین زندانی اصلی میشه **عکس اسکین های جدید** **آموزش نصب** لینک دانلود اموزش نصب (19 MB) (توجه: فیلم اموزش بالا مربوط به ماد موبایل فیکس شده ارساکیا میباشد مانند فیلم پیش برید فقط اسم فایل ها تغییر کرده) (آموزش متنی درون فایل فشرده با نام Readme or Die موجود هست) لینک های دانلود لینک دانلود اصلی ( 0.3 MB ) لینک دانلود کمکی ( 0.3 MB) امیدوارم که از این ماد لذت ببرید لطفا نظراتتون رو برام بنویسید و اگه این ماد رو دوست داشتید این مطلب رو لایک و من و گروهم رو دنبال کنید @PedarKhande ویرایش شده November 15, 2022 توسط PedarKhande اضافه شدن عکس اسکین ها 1 1 ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در November 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2022 ایول اگه خودت ساختیکه خیلی حقه اگر هم پیدا کردی دمت گرم Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در November 17, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2022 در در ۱۴۰۱/۸/۲۵ در 00:17، WOS گفته است: ایول اگه خودت ساختیکه خیلی حقه اگر هم پیدا کردی دمت گرم @WOS عزیز از نظرت ممنونم و خوشحالم که این ماد تونسته بازی تو جذاب تر کنه. نه این ماد توسط من تهیه و جمع اوری شده و سازنده اسکین ها نا مشخص هست ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در January 6, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2023 مشکل و باگی برای این ماد اسکین زندانی گزارش نشد. +مطلب قفل شد. از حمایت تک تک شما عزیزان متشکریم. ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده