amir3212 ارسال شده در November 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2022 سلام بچه ها من سوال پیش آمده اگه بنز تو ارساکیا بخریم ومودش مثل اینفرنوس بره چه ماشینی بهمون میدن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در December 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2022 سلام اگه منظورت اینه که مودش حذف بشه،فکر نکنم این اتفاق بیوفته ولی مود Benz رو روی ماشینی به اسم «Willard» ریختن که اسکین این ماشین: به این صورته و max speed این ماشین «149» تا هست. 2 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در December 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2022 در در ۱۴۰۱/۸/۲۱ در 00:00، amir3212 گفته است: سلام بچه ها من سوال پیش آمده اگه بنز تو ارساکیا بخریم ومودش مثل اینفرنوس بره چه ماشینی بهمون میدن؟ نمیدانم, اطلاعی ندارم. نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در December 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2022 ولی خدایی مود اسکین بنز یجوریه، با اون چرخاش! کاش عوض شه @ArSaCiA 1 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در December 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2022 در در ۱۴۰۱/۱۰/۸ در 15:07، Supervisor گفته است: ولی خدایی مود اسکین بنز یجوریه، با اون چرخاش! کاش عوض شه @ArSaCiA آره علی هم الان سریع عوض میکنه چون تو گفتی حتما میکنه ممد خیلی ممدی نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در December 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2022 در 27 دقیقه قبل، Founder گفته است: آره علی هم الان سریع عوض میکنه چون تو گفتی حتما میکنه ممد خیلی ممدی ممد یه سبک زندگیه داداش نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در December 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2022 دقیقا ممد ها انقدر زیادن که کلمه ها کمتر شدن نسبت به ممد ها !! نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spider ارسال شده در January 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۸/۲۱ در 00:00، amir3212 گفته است: سلام بچه ها من سوال پیش آمده اگه بنز تو ارساکیا بخریم ومودش مثل اینفرنوس بره چه ماشینی بهمون میدن؟ تا وقتی که برای اسکین مشکلی پیش نیاد و اف پی اف دراپ نداشته باشه حذف نمیشه تهش حذف شد اسکین بنز زیاده یکی دیگه استفاده میکنیم. ویرایش شده January 1, 2023 توسط JvDAdler نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodPori ارسال شده در January 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۰/۸ در 03:37، Supervisor گفته است: ولی خدایی مود اسکین بنز یجوریه، با اون چرخاش! کاش عوض شه @ArSaCiA علی اساسین با این حرفت به خودش گفت به ممد بگم بیاهههههه نقل قول ????? ??? ?????? ??????? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTTio ارسال شده در January 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2023 اسکینه فیکسه ولی بنظرم میتونست بهتر باشه... نقل قول _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exile ارسال شده در February 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2023 موز در در ۱۴۰۱/۸/۲۱ ه.ش. در 00:00، amir3212 گفته است: سلام بچه ها من سوال پیش آمده اگه بنز تو ارساکیا بخریم ومودش مثل اینفرنوس بره چه ماشینی بهمون میدن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در February 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2023 دعا کن عوض نشه اگه بشه که بد میشه مود جدید: 1 2 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در February 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2023 در در ۱۴۰۱/۸/۲۱ در 00:00، amir3212 گفته است: سلام بچه ها من سوال پیش آمده اگه بنز تو ارساکیا بخریم ومودش مثل اینفرنوس بره چه ماشینی بهمون میدن؟ سلام و بدورد! بهتون ماشین که نمیدن ولی فکرکنم نهار میدن! نقل قول Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IranKhodro ارسال شده در February 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2023 در در ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ در 02:33، MaSiH گفته است: دعا کن عوض نشه اگه بشه که بد میشه مود جدید: مخصوصه Walton 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ResTo ارسال شده در August 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2023 xd نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒃𝒐𝒅𝒚 𝒂𝒊𝒏'𝒕 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆𝒚'𝒓𝒆 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒔𝒄𝒂𝒓𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒆𝒏𝒆𝒎𝒚 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mrmhrzad ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 جالبه که من داخل جی تی ای سن این ماشینو دوست داشتم ولی اومدم ارساکیا از بنز بیشتر بدم اومد و از ویلادر بدم اومد که باعث شد تو دنیای واقعی از بنز خوشم نیاد ( نمک ) ولی ویلارد هم ماشینه خوبی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 @Mrmhrzadحاجی ویلارد تا جایی که سوار شدم، سرعتش زیاد نبود با چرخش فرمون تو سرعت های بالا، از طرف چرخ جلو منحرف میشد من برعکس شما، باهاش حال نمیکردم نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mrmhrzad ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 در 10 ساعت قبل، Cartoon گفته است: @Mrmhrzadحاجی ویلارد تا جایی که سوار شدم، سرعتش زیاد نبود با چرخش فرمون تو سرعت های بالا، از طرف چرخ جلو منحرف میشد من برعکس شما، باهاش حال نمیکردم نه اخه نسبت به کلاسیک بودن ماشین تو سال 2003 اینارو میگم مثل کلاور خیلی خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnPrice ارسال شده در December 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۹ در 22:43، Aboll گفته است: آره علی هم الان سریع عوض میکنه چون تو گفتی حتما میکنه ممد خیلی ممدی ابول تو هم خیلی ابولی نقل قول My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 در ۱۴۰۱/۸/۲۱ در 00:00، amir3212 گفته است: سلام بچه ها من سوال پیش آمده اگه بنز تو ارساکیا بخریم ومودش مثل اینفرنوس بره چه ماشینی بهمون میدن؟ اطلاعی ندارم از بعدی ها بپرس نقل قول وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 ترکیب اینفرنوس و بنز = پراید نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.