P4rs4 ارسال شده در October 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ------ • توضیحات: با سلام خدمت فاندر محترم خوبه مجموعه آرساکیا. بنده امروز صبح حدوده ساعت 6:00 همینجوری رفتم UCP رو چک کنم (زیاد آنلاین نمیشم) دیدم که اکانت من به اسمه [EDM]ParSa برای همیشه بن شده دلیلش هم عنوان شده Tabligh - Kharido forush اگر که تبلیغی صورت گرفته باشه قبول بن بمونه... و این رو هم اضافه بکنم که من این اکانت رو به پوله خود بازی تاکید میکنم خوده بازی )SA:MP) گرفتم که اون موقع ها همه میکردن این کارو و مشکلی هم نداشت! حتی خود ادمین ها هم "بعضی" هاشون اکانت رو به پوله بازی میفروختن... امیدوارم اکانتم آنبن بشه اگر هم مدرکه خرید و فروش بدید من هم دیگه هیچ حرفی راجبه این اکانت نخواهم زد...! @Ali این شکایت نیست و فقط و فقط برای رسیدگی به موضوعه بن میباشدبا تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): در UCP مشاهده کنید قسمت محرومیت رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در November 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2017 با سلام موسس در پی برخورد با مفاسد خرید و فروش اقدامات لازم را انجام دادند و تمامیه اکانت های متصل به اصل محروم شدند. بسته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.