Swdegh ارسال شده در November 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2022 ولی من با لانچر وارد سرور میشم حذفونصب کردم ولی بازم همینجوری میشه @ORTEGA @RoseRain @Alireza @ArSaCiA نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه
Aboll ارسال شده در November 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2022 (ویرایش شده) با سلام @WonderFul در ابتدا در قسمت Unistall a program لانچر را حذف کنید ترجیحا اگر نسخه دیگری از سمپ در آن درایو دارید پا کنید پوشه "GTA San Andreas User Files" را در مسیر C:\Users\User\Documents\GTA San Andreas User Files را پاک کنید تمام فایل های Temp خودتون رو پاک کنید سپس لانچر را دوباره نصب کنید و صبر کنید مراحل اپدیت کامل انجام شود مشکلتون حل میشه دوست عزیز بدرود ویرایش شده November 4, 2022 توسط AboI نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه
RoseRain ارسال شده در November 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2022 سلام راه حلی که دوستمون گفتن رو انجام دادید؟ در 28 دقیقه قبل، AboI گفته است: تمام فایل های Temp خودتون رو پاک کنید سپس لانچر را دوباره نصب کنید و صبر کنید مراحل اپدیت کامل انجام شود مشکلتون درست شد؟ @WonderFul نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه
DrDep ارسال شده در November 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2022 در 9 ساعت قبل، WonderFul گفته است: ولی من با لانچر وارد سرور میشم حذفونصب کردم ولی بازم همینجوری میشه @ORTEGA @RoseRain @Alireza @ArSaCiA اگر این کار ها جواب نداد دوباره همون کار بالا ولی تو درایو دیگه بریز نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در November 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2022 (ویرایش شده) عکس دومی علامت لانچر و غیر لانچر های کلاینت رو تو TAB کامل بالا نیاورده و در عکس ۳ هم زده SAMP فک کنم آنتی ویروس اون فایل اصلیه لانچرو پاک میده یا فایل گیمت ناقصه ویرایش شده November 4, 2022 توسط JoRDeN نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.