Mohammadiliya ارسال شده در November 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2022 عالی بود. 1 نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در November 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2022 در در ۱۴۰۱/۸/۱۲ در 19:54، DrDep گفته است: همچنین آپدیت هالووین جای جنازه مثل قبل بودن ولی قبلا جای جنازه تخم مرغ رنگی بود که برای کریسمس بود فقط یکم افکت زده و نوع اونت عوض کرده حتی مپر هم خودش نبوده باز جایه شکرش باقیه به خودش زحمت داد امد اد زد رفت من گفتم این یادش رفته سرور داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در November 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2022 در در ۱۴۰۱/۸/۱۲ در 21:08، Alireza گفته است: با سلام. زیاد بود وقت نداشتم بخونم موفق باشید. علیک السلام. زیاد بود ولی وقت خواندن آن ۵دقیقه بود (۵دقیقه مگه میشه وقت نداشت تو زندگی) همچنین. در در ۱۴۰۱/۸/۱۲ در 23:26، DrDep گفته است: یادم باشه دفعه بعد تگ نکنمت خودم یادت میارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.