Leaked ارسال شده در October 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2022 (ویرایش شده) https://uupload.ir/view/moshak_c9k.mp4/ با همکاری : @WildParham @JoRDeN @Mohammad @Hossein1PSl @AmiRGaMeR ویرایش شده October 29, 2022 توسط KiyanGanG 2 2 نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در October 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2022 در 18 دقیقه قبل، ViruZ گفته است: داداش دمت گرم بمولا خیلی مردی منو میخوندی به خدا داره دهنم به فاک میره ای دلم به مولا روده هام از حلقم داره میزنن بیرون میگن باو لنتی چقدر میخندی به خدا دیگه چاره ای برام نزاشتی دارم سرمو میکوبم به دیوار وایی واقعا عالی بود داداش دمت گرم که مارو میخوندی تو حرف نداری داداش یه درجه یک هستی بمولا هرکسی میگه دلقک نیستی گوه خوردی تو واقعا یه دلقک میباشی دهنت سرویس داداش تو بهترین فردی هستی که میتونه ادمارو خوشحال و خندون کنه شرافتا ادامه بدی رتبه یک دلقک رو گرفتی دهنت سرویس واقعا ببین هرچی بگم کمه خیلی خیلی خنده دار هست از بس خندیدم دیونه شدم انگار مست شدم انگار ودکا 100 درصد الکل خوردم دارم میخندم فقط بمولا لپ تاپمو یا گوشیمو دارم خورد میکنم وای اخه از کجات میاری همچین حرفای بابا دهنت سرویس میخام شمارمو بدم بهت که هر روز برام همچین حرفای بزنی اس ام اس کن برام من بخندم داداش میرم سرکار میرم دستشویی هرجا میرم دوست دارم پیام هاتو بخونم و بخندم واقعا صورتم زیبا میشه اخه هرکی زیاد بخنده زیبا میشه و خوشگل میشه و روحیه ی بسیار عالی داره دقیقا اون فرد تو هستی داداش بمولا اگر این حرفات رو تو کتاب خنده دار ترین جک ها ثبت نکردن هیچی نیستم خیلی عالی هستی چرا داداش این کارتو حرفه ای ادامه نمیدی و به چندتا مبتدی هم یاد بدی تا بقیه رو بخندوننن باو خیلی عالی بود عزیزی بمولا داداش ببین هرجا که هستی نامت میدرخشه به نام جک گو ترین ادم دادا ببین الان من گیجم نمیدونم چی میگم میخام برم ریکا حقیقتش بخورم نمیدونم خوبه یا نه شاید بد باشه ولی اینا همش به خاطر اینکه تو مارو میخدونی هست دهنت سرویس واقعا این حرفاتو میخام بلوتوث کنم به باقیه افراد میخام کل ایران رو خوشحال و خندان کنم خیلی گل گفتی برادر عالی و درجه یک ترین من دوست دارم بشینم در کنارت اصن من زن نمیگیرم میخام تورو بگیرم تمام هزینه هاتو بهت بدم فقط منو بخندونی داداش اخه واقعا خوب میخندونی مارو بابا خیلی گنگستر واقعی هستی احسنت واقعا این حسن ریوندی و اینا باید بیان یاد بگیرن ازت به خدا اونا دلقک نیستن دلقک اصلی تو هستی داداش ایول ایول داری واقعا میتونی با همچین جک هایی برنده ی بهترین جک های سال بشی و هیچ دیگ حرفی ندارم فقط میخام بگم داداش تو با مستربین نسبتی داری ؟ فک کنم پدرت یا اقوامت باشه اخه داداش واقعا عالی هستی خیلی خوب میخندونی همه رو مستر بین و حسن ریوندی باید بیان ازت یاد بگیرن خیلی خوب میخندونی افراد رو واقعا مرسی که هستی بهترین طنز ها و لطیفه هارو برای من میگویی تشکر.داداش دمت گرم بمولا خیلی مردی منو میخوندی به خدا داره دهنم به فاک میره ای دلم به مولا روده هام از حلقم داره میزنن بیرون میگن باو لنتی چقدر میخندی به خدا دیگه چاره ای برام نزاشتی دارم سرمو میکوبم به دیوار وایی واقعا عالی بود داداش دمت گرم که مارو میخوندی تو حرف نداری داداش یه درجه یک هستی بمولا هرکسی میگه دلقک نیستی گوه خوردی تو واقعا یه دلقک میباشی دهنت سرویس داداش تو بهترین فردی هستی که میتونه ادمارو خوشحال و خندون کنه شرافتا ادامه بدی رتبه یک دلقک رو گرفتی دهنت سرویس واقعا ببین هرچی بگم کمه خیلی خیلی خنده دار هست از بس خندیدم دیونه شدم انگار مست شدم انگار ودکا 100 درصد الکل خوردم دارم میخندم فقط بمولا لپ تاپمو یا گوشیمو دارم خورد میکنم وای اخه از کجات میاری همچین حرفای بابا دهنت سرویس میخام شمارمو بدم بهت که هر روز برام همچین حرفای بزنی اس ام اس کن برام من بخندم داداش میرم سرکار میرم دستشویی هرجا میرم دوست دارم پیام هاتو بخونم و بخندم واقعا صورتم زیبا میشه اخه هرکی زیاد بخنده زیبا میشه و خوشگل میشه و روحیه ی بسیار عالی داره دقیقا اون فرد تو هستی داداش بمولا اگر این حرفات رو تو کتاب خنده دار ترین جک ها ثبت نکردن هیچی نیستم خیلی عالی هستی چرا داداش این کارتو حرفه ای ادامه نمیدی و به چندتا مبتدی هم یاد بدی تا بقیه رو بخندوننن باو خیلی عالی بود عزیزی بمولا داداش ببین هرجا که هستی نامت میدرخشه به نام جک گو ترین ادم دادا ببین الان من گیجم نمیدونم چی میگم میخام برم ریکا حقیقتش بخورم نمیدونم خوبه یا نه شاید بد باشه ولی اینا همش به خاطر اینکه تو مارو میخدونی هست دهنت سرویس واقعا این حرفاتو میخام بلوتوث کنم به باقیه افراد میخام کل ایران رو خوشحال و خندان کنم خیلی گل گفتی برادر عالی و درجه یک ترین من دوست دارم بشینم در کنارت اصن من زن نمیگیرم میخام تورو بگیرم تمام هزینه هاتو بهت بدم فقط منو بخندونی داداش اخه واقعا خوب میخندونی مارو بابا خیلی گنگستر واقعی هستی احسنت واقعا این حسن ریوندی و اینا باید بیان یاد بگیرن ازت به خدا اونا دلقک نیستن دلقک اصلی تو هستی داداش ایول ایول داری واقعا میتونی با همچین جک هایی برنده ی بهترین جک های سال بشی و هیچ دیگ حرفی ندارم فقط میخام بگم داداش تو با مستربین نسبتی داری ؟ انشا نوشتی؟ نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در October 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2022 در 19 دقیقه قبل، ViruZ گفته است: داداش دمت گرم بمولا خیلی مردی منو میخوندی به خدا داره دهنم به فاک میره ای دلم به مولا روده هام از حلقم داره میزنن بیرون میگن باو لنتی چقدر میخندی به خدا دیگه چاره ای برام نزاشتی دارم سرمو میکوبم به دیوار وایی واقعا عالی بود داداش دمت گرم که مارو میخوندی تو حرف نداری داداش یه درجه یک هستی بمولا هرکسی میگه دلقک نیستی گوه خوردی تو واقعا یه دلقک میباشی دهنت سرویس داداش تو بهترین فردی هستی که میتونه ادمارو خوشحال و خندون کنه شرافتا ادامه بدی رتبه یک دلقک رو گرفتی دهنت سرویس واقعا ببین هرچی بگم کمه خیلی خیلی خنده دار هست از بس خندیدم دیونه شدم انگار مست شدم انگار ودکا 100 درصد الکل خوردم دارم میخندم فقط بمولا لپ تاپمو یا گوشیمو دارم خورد میکنم وای اخه از کجات میاری همچین حرفای بابا دهنت سرویس میخام شمارمو بدم بهت که هر روز برام همچین حرفای بزنی اس ام اس کن برام من بخندم داداش میرم سرکار میرم دستشویی هرجا میرم دوست دارم پیام هاتو بخونم و بخندم واقعا صورتم زیبا میشه اخه هرکی زیاد بخنده زیبا میشه و خوشگل میشه و روحیه ی بسیار عالی داره دقیقا اون فرد تو هستی داداش بمولا اگر این حرفات رو تو کتاب خنده دار ترین جک ها ثبت نکردن هیچی نیستم خیلی عالی هستی چرا داداش این کارتو حرفه ای ادامه نمیدی و به چندتا مبتدی هم یاد بدی تا بقیه رو بخندوننن باو خیلی عالی بود عزیزی بمولا داداش ببین هرجا که هستی نامت میدرخشه به نام جک گو ترین ادم دادا ببین الان من گیجم نمیدونم چی میگم میخام برم ریکا حقیقتش بخورم نمیدونم خوبه یا نه شاید بد باشه ولی اینا همش به خاطر اینکه تو مارو میخدونی هست دهنت سرویس واقعا این حرفاتو میخام بلوتوث کنم به باقیه افراد میخام کل ایران رو خوشحال و خندان کنم خیلی گل گفتی برادر عالی و درجه یک ترین من دوست دارم بشینم در کنارت اصن من زن نمیگیرم میخام تورو بگیرم تمام هزینه هاتو بهت بدم فقط منو بخندونی داداش اخه واقعا خوب میخندونی مارو بابا خیلی گنگستر واقعی هستی احسنت واقعا این حسن ریوندی و اینا باید بیان یاد بگیرن ازت به خدا اونا دلقک نیستن دلقک اصلی تو هستی داداش ایول ایول داری واقعا میتونی با همچین جک هایی برنده ی بهترین جک های سال بشی و هیچ دیگ حرفی ندارم فقط میخام بگم داداش تو با مستربین نسبتی داری ؟ فک کنم پدرت یا اقوامت باشه اخه داداش واقعا عالی هستی خیلی خوب میخندونی همه رو مستر بین و حسن ریوندی باید بیان ازت یاد بگیرن خیلی خوب میخندونی افراد رو واقعا مرسی که هستی بهترین طنز ها و لطیفه هارو برای من میگویی تشکر.داداش دمت گرم بمولا خیلی مردی منو میخوندی به خدا داره دهنم به فاک میره ای دلم به مولا روده هام از حلقم داره میزنن بیرون میگن باو لنتی چقدر میخندی به خدا دیگه چاره ای برام نزاشتی دارم سرمو میکوبم به دیوار وایی واقعا عالی بود داداش دمت گرم که مارو میخوندی تو حرف نداری داداش یه درجه یک هستی بمولا هرکسی میگه دلقک نیستی گوه خوردی تو واقعا یه دلقک میباشی دهنت سرویس داداش تو بهترین فردی هستی که میتونه ادمارو خوشحال و خندون کنه شرافتا ادامه بدی رتبه یک دلقک رو گرفتی دهنت سرویس واقعا ببین هرچی بگم کمه خیلی خیلی خنده دار هست از بس خندیدم دیونه شدم انگار مست شدم انگار ودکا 100 درصد الکل خوردم دارم میخندم فقط بمولا لپ تاپمو یا گوشیمو دارم خورد میکنم وای اخه از کجات میاری همچین حرفای بابا دهنت سرویس میخام شمارمو بدم بهت که هر روز برام همچین حرفای بزنی اس ام اس کن برام من بخندم داداش میرم سرکار میرم دستشویی هرجا میرم دوست دارم پیام هاتو بخونم و بخندم واقعا صورتم زیبا میشه اخه هرکی زیاد بخنده زیبا میشه و خوشگل میشه و روحیه ی بسیار عالی داره دقیقا اون فرد تو هستی داداش بمولا اگر این حرفات رو تو کتاب خنده دار ترین جک ها ثبت نکردن هیچی نیستم خیلی عالی هستی چرا داداش این کارتو حرفه ای ادامه نمیدی و به چندتا مبتدی هم یاد بدی تا بقیه رو بخندوننن باو خیلی عالی بود عزیزی بمولا داداش ببین هرجا که هستی نامت میدرخشه به نام جک گو ترین ادم دادا ببین الان من گیجم نمیدونم چی میگم میخام برم ریکا حقیقتش بخورم نمیدونم خوبه یا نه شاید بد باشه ولی اینا همش به خاطر اینکه تو مارو میخدونی هست دهنت سرویس واقعا این حرفاتو میخام بلوتوث کنم به باقیه افراد میخام کل ایران رو خوشحال و خندان کنم خیلی گل گفتی برادر عالی و درجه یک ترین من دوست دارم بشینم در کنارت اصن من زن نمیگیرم میخام تورو بگیرم تمام هزینه هاتو بهت بدم فقط منو بخندونی داداش اخه واقعا خوب میخندونی مارو بابا خیلی گنگستر واقعی هستی احسنت واقعا این حسن ریوندی و اینا باید بیان یاد بگیرن ازت به خدا اونا دلقک نیستن دلقک اصلی تو هستی داداش ایول ایول داری واقعا میتونی با همچین جک هایی برنده ی بهترین جک های سال بشی و هیچ دیگ حرفی ندارم فقط میخام بگم داداش تو با مستربین نسبتی داری ؟ باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در October 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2022 در 23 ساعت قبل، KiyanGanG گفته است: https://uupload.ir/view/moshak_c9k.mp4/ با همکاری : @WildParham @JoRDeN @Mohammad @Hossein1PSl @AmiRGaMeR داش بیا کیلید Infernus بهت بدم با Phonix ویدیو تدوین نکنی نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در October 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2022 (ویرایش شده) در 2 دقیقه قبل، DeatShot گفته است: داش بیا کیلید Infernus بهت بدم با Phonix ویدیو تدوین نکنی راس میگه به خصوص اخرش که چپ شد داش پاک کن تا منتشر نشده ویرایش شده October 30, 2022 توسط erfan110 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MidRaper ارسال شده در October 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2022 خیلی فان بود لعنتی چرا اینقدر تو گنگی بیا باهم دوووووست باشیم نقل قول ـــɪ ʟᴏᴠᴇ ʟɪsᴛᴇɴɪɴɢ ᴛᴏ ʟɪᴇs ᴡʜᴇɴ ɪ ᴋɴᴏᴡ ᴛʜᴇ ᴛʀᴜᴛʜ ـــــ http://agsa.arsacia.ir/players/bars/KeDeR.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/shadow_00.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در October 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2022 در ۱ ساعت قبل، ViruZ گفته است: داداش دمت گرم بمولا خیلی مردی منو میخوندی به خدا داره دهنم به فاک میره ای دلم به مولا روده هام از حلقم داره میزنن بیرون میگن باو لنتی چقدر میخندی به خدا دیگه چاره ای برام نزاشتی دارم سرمو میکوبم به دیوار وایی واقعا عالی بود داداش دمت گرم که مارو میخوندی تو حرف نداری داداش یه درجه یک هستی بمولا هرکسی میگه دلقک نیستی گوه خوردی تو واقعا یه دلقک میباشی دهنت سرویس داداش تو بهترین فردی هستی که میتونه ادمارو خوشحال و خندون کنه شرافتا ادامه بدی رتبه یک دلقک رو گرفتی دهنت سرویس واقعا ببین هرچی بگم کمه خیلی خیلی خنده دار هست از بس خندیدم دیونه شدم انگار مست شدم انگار ودکا 100 درصد الکل خوردم دارم میخندم فقط بمولا لپ تاپمو یا گوشیمو دارم خورد میکنم وای اخه از کجات میاری همچین حرفای بابا دهنت سرویس میخام شمارمو بدم بهت که هر روز برام همچین حرفای بزنی اس ام اس کن برام من بخندم داداش میرم سرکار میرم دستشویی هرجا میرم دوست دارم پیام هاتو بخونم و بخندم واقعا صورتم زیبا میشه اخه هرکی زیاد بخنده زیبا میشه و خوشگل میشه و روحیه ی بسیار عالی داره دقیقا اون فرد تو هستی داداش بمولا اگر این حرفات رو تو کتاب خنده دار ترین جک ها ثبت نکردن هیچی نیستم خیلی عالی هستی چرا داداش این کارتو حرفه ای ادامه نمیدی و به چندتا مبتدی هم یاد بدی تا بقیه رو بخندوننن باو خیلی عالی بود عزیزی بمولا داداش ببین هرجا که هستی نامت میدرخشه به نام جک گو ترین ادم دادا ببین الان من گیجم نمیدونم چی میگم میخام برم ریکا حقیقتش بخورم نمیدونم خوبه یا نه شاید بد باشه ولی اینا همش به خاطر اینکه تو مارو میخدونی هست دهنت سرویس واقعا این حرفاتو میخام بلوتوث کنم به باقیه افراد میخام کل ایران رو خوشحال و خندان کنم خیلی گل گفتی برادر عالی و درجه یک ترین من دوست دارم بشینم در کنارت اصن من زن نمیگیرم میخام تورو بگیرم تمام هزینه هاتو بهت بدم فقط منو بخندونی داداش اخه واقعا خوب میخندونی مارو بابا خیلی گنگستر واقعی هستی احسنت واقعا این حسن ریوندی و اینا باید بیان یاد بگیرن ازت به خدا اونا دلقک نیستن دلقک اصلی تو هستی داداش ایول ایول داری واقعا میتونی با همچین جک هایی برنده ی بهترین جک های سال بشی و هیچ دیگ حرفی ندارم فقط میخام بگم داداش تو با مستربین نسبتی داری ؟ فک کنم پدرت یا اقوامت باشه اخه داداش واقعا عالی هستی خیلی خوب میخندونی همه رو مستر بین و حسن ریوندی باید بیان ازت یاد بگیرن خیلی خوب میخندونی افراد رو واقعا مرسی که هستی بهترین طنز ها و لطیفه هارو برای من میگویی تشکر.داداش دمت گرم بمولا خیلی مردی منو میخوندی به خدا داره دهنم به فاک میره ای دلم به مولا روده هام از حلقم داره میزنن بیرون میگن باو لنتی چقدر میخندی به خدا دیگه چاره ای برام نزاشتی دارم سرمو میکوبم به دیوار وایی واقعا عالی بود داداش دمت گرم که مارو میخوندی تو حرف نداری داداش یه درجه یک هستی بمولا هرکسی میگه دلقک نیستی گوه خوردی تو واقعا یه دلقک میباشی دهنت سرویس داداش تو بهترین فردی هستی که میتونه ادمارو خوشحال و خندون کنه شرافتا ادامه بدی رتبه یک دلقک رو گرفتی دهنت سرویس واقعا ببین هرچی بگم کمه خیلی خیلی خنده دار هست از بس خندیدم دیونه شدم انگار مست شدم انگار ودکا 100 درصد الکل خوردم دارم میخندم فقط بمولا لپ تاپمو یا گوشیمو دارم خورد میکنم وای اخه از کجات میاری همچین حرفای بابا دهنت سرویس میخام شمارمو بدم بهت که هر روز برام همچین حرفای بزنی اس ام اس کن برام من بخندم داداش میرم سرکار میرم دستشویی هرجا میرم دوست دارم پیام هاتو بخونم و بخندم واقعا صورتم زیبا میشه اخه هرکی زیاد بخنده زیبا میشه و خوشگل میشه و روحیه ی بسیار عالی داره دقیقا اون فرد تو هستی داداش بمولا اگر این حرفات رو تو کتاب خنده دار ترین جک ها ثبت نکردن هیچی نیستم خیلی عالی هستی چرا داداش این کارتو حرفه ای ادامه نمیدی و به چندتا مبتدی هم یاد بدی تا بقیه رو بخندوننن باو خیلی عالی بود عزیزی بمولا داداش ببین هرجا که هستی نامت میدرخشه به نام جک گو ترین ادم دادا ببین الان من گیجم نمیدونم چی میگم میخام برم ریکا حقیقتش بخورم نمیدونم خوبه یا نه شاید بد باشه ولی اینا همش به خاطر اینکه تو مارو میخدونی هست دهنت سرویس واقعا این حرفاتو میخام بلوتوث کنم به باقیه افراد میخام کل ایران رو خوشحال و خندان کنم خیلی گل گفتی برادر عالی و درجه یک ترین من دوست دارم بشینم در کنارت اصن من زن نمیگیرم میخام تورو بگیرم تمام هزینه هاتو بهت بدم فقط منو بخندونی داداش اخه واقعا خوب میخندونی مارو بابا خیلی گنگستر واقعی هستی احسنت واقعا این حسن ریوندی و اینا باید بیان یاد بگیرن ازت به خدا اونا دلقک نیستن دلقک اصلی تو هستی داداش ایول ایول داری واقعا میتونی با همچین جک هایی برنده ی بهترین جک های سال بشی و هیچ دیگ حرفی ندارم فقط میخام بگم داداش تو با مستربین نسبتی داری ؟ من چرا فکر کردم جِدیه همه رو خوندم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtoMiX ارسال شده در October 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2022 در در ۱۴۰۱/۸/۷ در 16:40، KiyanGanG گفته است: https://uupload.ir/view/moshak_c9k.mp4/ با همکاری : @WildParham @JoRDeN @Mohammad @Hossein1PSl @AmiRGaMeR آها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در October 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2022 درسته, صحیح, منطقیه, دستنیافتنی ;/ نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در October 30, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2022 در 2 ساعت قبل، DeatShot گفته است: انشا نوشتی؟ منطقیه:/ در 2 ساعت قبل، DeatShot گفته است: داش بیا کیلید Infernus بهت بدم با Phonix ویدیو تدوین نکنی حله داپ میام باهم اوکی کنیم:))) در 2 ساعت قبل، erfan110 گفته است: راس میگه به خصوص اخرش که چپ شد داش پاک کن تا منتشر نشده اخرش پرهام دیدی حواسش پرت شد جایه دیگه رفت چپ کرد در 2 ساعت قبل، NabZ گفته است: خیلی فان بود لعنتی چرا اینقدر تو گنگی بیا باهم دوووووست باشیم گنگم دیگه:))))))) در ۱ ساعت قبل، Strong گفته است: من چرا فکر کردم جِدیه همه رو خوندم؟ هییییق هیییق در 23 دقیقه قبل، Atomix گفته است: آها اره. در 16 دقیقه قبل، WonderFul گفته است: درسته, صحیح, منطقیه, دستنیافتنی ;/ کاملا حق با شماست;) نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghaSiBiL ارسال شده در October 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2022 در در ۱۴۰۱/۸/۷ در 16:40، KiyanGanG گفته است: https://uupload.ir/view/moshak_c9k.mp4/ با همکاری : @WildParham @JoRDeN @Mohammad @Hossein1PSl @AmiRGaMeR عقلانیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در October 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2022 در 2 ساعت قبل، iLOVEU گفته است: ماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهللهماشالله بهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبه بهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبه بهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبه بهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبه بهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبه بهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبه عالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالی سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر بد خواه داشتی بگیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! صدق الله العلیُ العظیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در October 30, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2022 در 5 ساعت قبل، iLOVEU گفته است: اللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهماشاللهللهماشالله بهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبه بهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبه بهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبه بهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبه بهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبه بهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبهبه عالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالیعالی سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان در 3 ساعت قبل، erfan110 گفته است: صدق الله العلیُ العظیم الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله سبحان الله الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر الله اکبر بد خواه داشتی بگیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خلاصه حله میگم جواب عرفان: @erfan110 در 3 ساعت قبل، AghaSiBiL گفته است: عقلانیه کااملا نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Micharkhe ارسال شده در October 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2022 بهتر نبود میزاشتی Phoenix زمینی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در October 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2022 داداش دمت گرم بمولا خیلی مردی منو میخوندی به خدا داره دهنم به فاک میره ای دلم به مولا روده هام از حلقم داره میزنن بیرون میگن باو لنتی چقدر میخندی به خدا دیگه چاره ای برام نزاشتی دارم سرمو میکوبم به دیوار وایی واقعا عالی بود داداش دمت گرم که مارو میخوندی تو حرف نداری داداش یه درجه یک هستی بمولا هرکسی میگه دلقک نیستی گوه خوردی تو واقعا یه دلقک میباشی دهنت سرویس داداش تو بهترین فردی هستی که میتونه ادمارو خوشحال و خندون کنه شرافتا ادامه بدی رتبه یک دلقک رو گرفتی دهنت سرویس واقعا ببین هرچی بگم کمه خیلی خیلی خنده دار هست از بس خندیدم دیونه شدم انگار مست شدم انگار ودکا 100 درصد الکل خوردم دارم میخندم فقط بمولا لپ تاپمو یا گوشیمو دارم خورد میکنم وای اخه از کجات میاری همچین حرفای بابا دهنت سرویس میخام شمارمو بدم بهت که هر روز برام همچین حرفای بزنی اس ام اس کن برام من بخندم داداش میرم سرکار میرم دستشویی هرجا میرم دوست دارم پیام هاتو بخونم و بخندم واقعا صورتم زیبا میشه اخه هرکی زیاد بخنده زیبا میشه و خوشگل میشه و روحیه ی بسیار عالی داره دقیقا اون فرد تو هستی داداش بمولا اگر این حرفات رو تو کتاب خنده دار ترین جک ها ثبت نکردن هیچی نیستم خیلی عالی هستی چرا داداش این کارتو حرفه ای ادامه نمیدی و به چندتا مبتدی هم یاد بدی تا بقیه رو بخندوننن باو خیلی عالی بود عزیزی بمولا داداش ببین هرجا که هستی نامت میدرخشه به نام جک گو ترین ادم دادا ببین الان من گیجم نمیدونم چی میگم میخام برم ریکا حقیقتش بخورم نمیدونم خوبه یا نه شاید بد باشه ولی اینا همش به خاطر اینکه تو مارو میخدونی هست دهنت سرویس واقعا این حرفاتو میخام بلوتوث کنم به باقیه افراد میخام کل ایران رو خوشحال و خندان کنم خیلی گل گفتی برادر عالی و درجه یک ترین من دوست دارم بشینم در کنارت اصن من زن نمیگیرم میخام تورو بگیرم تمام هزینه هاتو بهت بدم فقط منو بخندونی داداش اخه واقعا خوب میخندونی مارو بابا خیلی گنگستر واقعی هستی احسنت واقعا این حسن ریوندی و اینا باید بیان یاد بگیرن ازت به خدا اونا دلقک نیستن دلقک اصلی تو هستی داداش ایول ایول داری واقعا میتونی با همچین جک هایی برنده ی بهترین جک های سال بشی و هیچ دیگ حرفی ندارم فقط میخام بگم داداش تو با مستربین نسبتی داری ؟ فک کنم پدرت یا اقوامت باشه اخه داداش واقعا عالی هستی خیلی خوب میخندونی همه رو مستر بین و حسن ریوندی باید بیان ازت یاد بگیرن خیلی خوب میخندونی افراد رو واقعا مرسی که هستی بهترین طنز ها و لطیفه هارو برای من میگویی تشکر.داداش دمت گرم بمولا خیلی مردی منو میخوندی به خدا داره دهنم به فاک میره ای دلم به مولا روده هام از حلقم داره میزنن بیرون میگن باو لنتی چقدر میخندی به خدا دیگه چاره ای برام نزاشتی دارم سرمو میکوبم به دیوار وایی واقعا عالی بود داداش دمت گرم که مارو میخوندی تو حرف نداری داداش یه درجه یک هستی بمولا هرکسی میگه دلقک نیستی گوه خوردی تو واقعا یه دلقک میباشی دهنت سرویس داداش تو بهترین فردی هستی که میتونه ادمارو خوشحال و خندون کنه شرافتا ادامه بدی رتبه یک دلقک رو گرفتی دهنت سرویس واقعا ببین هرچی بگم کمه خیلی خیلی خنده دار هست از بس خندیدم دیونه شدم انگار مست شدم انگار ودکا 100 درصد الکل خوردم دارم میخندم فقط بمولا لپ تاپمو یا گوشیمو دارم خورد میکنم وای اخه از کجات میاری همچین حرفای بابا دهنت سرویس میخام شمارمو بدم بهت که هر روز برام همچین حرفای بزنی اس ام اس کن برام من بخندم داداش میرم سرکار میرم دستشویی هرجا میرم دوست دارم پیام هاتو بخونم و بخندم واقعا صورتم زیبا میشه اخه هرکی زیاد بخنده زیبا میشه و خوشگل میشه و روحیه ی بسیار عالی داره دقیقا اون فرد تو هستی داداش بمولا اگر این حرفات رو تو کتاب خنده دار ترین جک ها ثبت نکردن هیچی نیستم خیلی عالی هستی چرا داداش این کارتو حرفه ای ادامه نمیدی و به چندتا مبتدی هم یاد بدی تا بقیه رو بخندوننن باو خیلی عالی بود عزیزی بمولا داداش ببین هرجا که هستی نامت میدرخشه به نام جک گو ترین ادم دادا ببین الان من گیجم نمیدونم چی میگم میخام برم ریکا حقیقتش بخورم نمیدونم خوبه یا نه شاید بد باشه ولی اینا همش به خاطر اینکه تو مارو میخدونی هست دهنت سرویس واقعا این حرفاتو میخام بلوتوث کنم به باقیه افراد میخام کل ایران رو خوشحال و خندان کنم خیلی گل گفتی برادر عالی و درجه یک ترین من دوست دارم بشینم در کنارت اصن من زن نمیگیرم میخام تورو بگیرم تمام هزینه هاتو بهت بدم فقط منو بخندونی داداش اخه واقعا خوب میخندونی مارو بابا خیلی گنگستر واقعی هستی احسنت واقعا این حسن ریوندی و اینا باید بیان یاد بگیرن ازت به خدا اونا دلقک نیستن دلقک اصلی تو هستی داداش ایول ایول داری واقعا میتونی با همچین جک هایی برنده ی بهترین جک های سال بشی و هیچ دیگ حرفی ندارم فقط میخام بگم داداش تو با مستربین نسبتی داری ؟ جددی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در November 2, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2022 در در ۱۴۰۱/۸/۹ در 18:46، PaTRol گفته است: بهتر نبود میزاشتی Phoenix زمینی؟ ن در در ۱۴۰۱/۸/۹ در 18:51، Ousta گفته است: داداش دمت گرم بمولا خیلی مردی منو میخوندی به خدا داره دهنم به فاک میره ای دلم به مولا روده هام از حلقم داره میزنن بیرون میگن باو لنتی چقدر میخندی به خدا دیگه چاره ای برام نزاشتی دارم سرمو میکوبم به دیوار وایی واقعا عالی بود داداش دمت گرم که مارو میخوندی تو حرف نداری داداش یه درجه یک هستی بمولا هرکسی میگه دلقک نیستی گوه خوردی تو واقعا یه دلقک میباشی دهنت سرویس داداش تو بهترین فردی هستی که میتونه ادمارو خوشحال و خندون کنه شرافتا ادامه بدی رتبه یک دلقک رو گرفتی دهنت سرویس واقعا ببین هرچی بگم کمه خیلی خیلی خنده دار هست از بس خندیدم دیونه شدم انگار مست شدم انگار ودکا 100 درصد الکل خوردم دارم میخندم فقط بمولا لپ تاپمو یا گوشیمو دارم خورد میکنم وای اخه از کجات میاری همچین حرفای بابا دهنت سرویس میخام شمارمو بدم بهت که هر روز برام همچین حرفای بزنی اس ام اس کن برام من بخندم داداش میرم سرکار میرم دستشویی هرجا میرم دوست دارم پیام هاتو بخونم و بخندم واقعا صورتم زیبا میشه اخه هرکی زیاد بخنده زیبا میشه و خوشگل میشه و روحیه ی بسیار عالی داره دقیقا اون فرد تو هستی داداش بمولا اگر این حرفات رو تو کتاب خنده دار ترین جک ها ثبت نکردن هیچی نیستم خیلی عالی هستی چرا داداش این کارتو حرفه ای ادامه نمیدی و به چندتا مبتدی هم یاد بدی تا بقیه رو بخندوننن باو خیلی عالی بود عزیزی بمولا داداش ببین هرجا که هستی نامت میدرخشه به نام جک گو ترین ادم دادا ببین الان من گیجم نمیدونم چی میگم میخام برم ریکا حقیقتش بخورم نمیدونم خوبه یا نه شاید بد باشه ولی اینا همش به خاطر اینکه تو مارو میخدونی هست دهنت سرویس واقعا این حرفاتو میخام بلوتوث کنم به باقیه افراد میخام کل ایران رو خوشحال و خندان کنم خیلی گل گفتی برادر عالی و درجه یک ترین من دوست دارم بشینم در کنارت اصن من زن نمیگیرم میخام تورو بگیرم تمام هزینه هاتو بهت بدم فقط منو بخندونی داداش اخه واقعا خوب میخندونی مارو بابا خیلی گنگستر واقعی هستی احسنت واقعا این حسن ریوندی و اینا باید بیان یاد بگیرن ازت به خدا اونا دلقک نیستن دلقک اصلی تو هستی داداش ایول ایول داری واقعا میتونی با همچین جک هایی برنده ی بهترین جک های سال بشی و هیچ دیگ حرفی ندارم فقط میخام بگم داداش تو با مستربین نسبتی داری ؟ فک کنم پدرت یا اقوامت باشه اخه داداش واقعا عالی هستی خیلی خوب میخندونی همه رو مستر بین و حسن ریوندی باید بیان ازت یاد بگیرن خیلی خوب میخندونی افراد رو واقعا مرسی که هستی بهترین طنز ها و لطیفه هارو برای من میگویی تشکر.داداش دمت گرم بمولا خیلی مردی منو میخوندی به خدا داره دهنم به فاک میره ای دلم به مولا روده هام از حلقم داره میزنن بیرون میگن باو لنتی چقدر میخندی به خدا دیگه چاره ای برام نزاشتی دارم سرمو میکوبم به دیوار وایی واقعا عالی بود داداش دمت گرم که مارو میخوندی تو حرف نداری داداش یه درجه یک هستی بمولا هرکسی میگه دلقک نیستی گوه خوردی تو واقعا یه دلقک میباشی دهنت سرویس داداش تو بهترین فردی هستی که میتونه ادمارو خوشحال و خندون کنه شرافتا ادامه بدی رتبه یک دلقک رو گرفتی دهنت سرویس واقعا ببین هرچی بگم کمه خیلی خیلی خنده دار هست از بس خندیدم دیونه شدم انگار مست شدم انگار ودکا 100 درصد الکل خوردم دارم میخندم فقط بمولا لپ تاپمو یا گوشیمو دارم خورد میکنم وای اخه از کجات میاری همچین حرفای بابا دهنت سرویس میخام شمارمو بدم بهت که هر روز برام همچین حرفای بزنی اس ام اس کن برام من بخندم داداش میرم سرکار میرم دستشویی هرجا میرم دوست دارم پیام هاتو بخونم و بخندم واقعا صورتم زیبا میشه اخه هرکی زیاد بخنده زیبا میشه و خوشگل میشه و روحیه ی بسیار عالی داره دقیقا اون فرد تو هستی داداش بمولا اگر این حرفات رو تو کتاب خنده دار ترین جک ها ثبت نکردن هیچی نیستم خیلی عالی هستی چرا داداش این کارتو حرفه ای ادامه نمیدی و به چندتا مبتدی هم یاد بدی تا بقیه رو بخندوننن باو خیلی عالی بود عزیزی بمولا داداش ببین هرجا که هستی نامت میدرخشه به نام جک گو ترین ادم دادا ببین الان من گیجم نمیدونم چی میگم میخام برم ریکا حقیقتش بخورم نمیدونم خوبه یا نه شاید بد باشه ولی اینا همش به خاطر اینکه تو مارو میخدونی هست دهنت سرویس واقعا این حرفاتو میخام بلوتوث کنم به باقیه افراد میخام کل ایران رو خوشحال و خندان کنم خیلی گل گفتی برادر عالی و درجه یک ترین من دوست دارم بشینم در کنارت اصن من زن نمیگیرم میخام تورو بگیرم تمام هزینه هاتو بهت بدم فقط منو بخندونی داداش اخه واقعا خوب میخندونی مارو بابا خیلی گنگستر واقعی هستی احسنت واقعا این حسن ریوندی و اینا باید بیان یاد بگیرن ازت به خدا اونا دلقک نیستن دلقک اصلی تو هستی داداش ایول ایول داری واقعا میتونی با همچین جک هایی برنده ی بهترین جک های سال بشی و هیچ دیگ حرفی ندارم فقط میخام بگم داداش تو با مستربین نسبتی داری ؟ جددی بله شما درست میگید.با مستر بین بله نسبت دارم ایشون رفیق فاب من هستند. این چه سوالیه؟ نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Damon ارسال شده در November 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2022 داش مطالبت خیلی طنزه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asall ارسال شده در November 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2022 واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم بنازم 1 نقل قول ...ᴛʜᴇʀᴇ'ꜱ ᴀʟᴡᴀʏꜱ ᴀ ʀᴀɪɴʙᴏᴡ ᴀᴛ ᴛʜᴇ ᴇɴᴅ ᴏꜰ ᴇᴠᴇʀʏ ʀᴀɪɴ. ════════════════════════════════════════════════════════════════ ════════════════════════════════════════════════════════════════ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در November 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2022 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۸/۷ در 16:40، KiyanGanG گفته است: https://uupload.ir/view/moshak_c9k.mp4/ با همکاری : @WildParham @JoRDeN @Mohammad @Hossein1PSl @AmiRGaMeR موشک زمینی واسه ELX هس رو Phoenix نزار شرفو ابروی موشک زمینی رو بردی راستی میدونم عشق شوتی داری ولی با Phoenix نه که من ازوم تورکم منه دع یوخ کی ویرایش شده November 13, 2022 توسط henry نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در November 13, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2022 در در ۱۴۰۱/۸/۲۱ در 12:54، BourBoN گفته است: داش مطالبت خیلی طنزه همینطوره در در ۱۴۰۱/۸/۲۱ در 12:57، Asall گفته است: واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم بنازم خوبه در 52 دقیقه قبل، henry گفته است: موشک زمینی واسه ELX هس رو Phoenix نزار شرفو ابروی موشک زمینی رو بردی راستی میدونم عشق شوتی داری ولی با Phoenix نه که من ازوم تورکم منه دع یوخ کی اره دا اما ۴۰۵ ی چیز دیگس فونیکس هم چون اینفرنوس نداشتم از این ماشین استفاده کردم. موشک زمینی GTA با موشک زمینی Real خیلی فرقشه و ارهـ. من تورک نیستم داپش من لورم ، لور ملایر نازارکم نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.