amirNemesis68 ارسال شده در October 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2022 سلام خسته نباشید من یه مشکلی دارم ن تنها این سرور بلکه همه سرور ها برام اینجویه مشکلم این هست که در حین بازی کردن سرور برام چندین بار ری استارت میشه بعد منو میندازه بیرون از سرور چیکار کنم دیگه این مشکلو نداشته باشم لطفا کومک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در November 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2022 نت ات رو فیکس کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SimonRanger ارسال شده در May 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2023 سلام من یه اکانت دارم که وقتی تو بازی mysecurity/ رو میزنم ایمیل خودم رو میاره اما توی فروم وارد اکانت نمیشه یا به ایمیلم پسورد نمیفرسته و مینویسه که شخصی پیدا نشد چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در May 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2023 در 2 ساعت قبل، SimonRanger گفته است: سلام من یه اکانت دارم که وقتی تو بازی mysecurity/ رو میزنم ایمیل خودم رو میاره اما توی فروم وارد اکانت نمیشه یا به ایمیلم پسورد نمیفرسته و مینویسه که شخصی پیدا نشد چیکار کنم؟ متوجه منظورتون من نشدم ولی ایمیل فروم با ایمیل بازی یکی نیستن و امکانش هست یکی رو متفاوت گذاشته باشید نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در May 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2023 در 14 ساعت قبل، SimonRanger گفته است: سلام من یه اکانت دارم که وقتی تو بازی mysecurity/ رو میزنم ایمیل خودم رو میاره اما توی فروم وارد اکانت نمیشه یا به ایمیلم پسورد نمیفرسته و مینویسه که شخصی پیدا نشد چیکار کنم؟ اینو باید به موسس بگید که براتون درست کنه پشتیبانی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SimonRanger ارسال شده در May 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2023 در 3 ساعت قبل، iAdwin گفته است: اینو باید به موسس بگید که براتون درست کنه پشتیبانی از کجا باید اینکارو بکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در May 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2023 بزن رو این لینک بعد تیکت باز کن بزن ارتباط با موسس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thailand ارسال شده در August 22 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22 در ۱۴۰۱/۷/۲۹ در 16:30، amirNemesis68 گفته است: سلام خسته نباشید من یه مشکلی دارم ن تنها این سرور بلکه همه سرور ها برام اینجویه مشکلم این هست که در حین بازی کردن سرور برام چندین بار ری استارت میشه بعد منو میندازه بیرون از سرور چیکار کنم دیگه این مشکلو نداشته باشم لطفا کومک کنید نتت مشکل داره نقل قول ماه شده خورشید قبیله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.