hosseinjmm ارسال شده در October 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2017 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: .Dark • توضیحات: با سلام من با رفیقم داشتیم حرف میزدیم و من بهشون گفتم باگ اسنایپ او بلدین منم زدم روش همه هم بلدن یه مشت بزنی بعد سریع اسنایپ در بیاری طرف مورد نظر میمیره من روشون زدم و منو زدن به ریزن چیت بن کردن 100 درصد مطمعنم بن اشتباه بوده خودمو انبن کردم ولی اگه شکایت اکسپت شد 2k gold منو برگردونین ! با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): در UCP میشه مشاهده کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinjmm ارسال شده در October 18, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2017 سلام بن اشتباه بود و گلد بک خورد شکایتمو پس میگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در November 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2017 با سلام پيگيري هاي لازم صورت پذيرفته. بسته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.