GnGsTeR ارسال شده در October 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام یدونه MS میده یدونه موشک میزنه چیکار کنم آخر؟ وایسم با موشک میزنه میمیرم برم هم وانتد رانر میده آخرش انقد زد مردم، دوباره اسپاون شدم یکی دیگه وانتد رانر داد خودت میزنی بیوفتم که دستگیر کنی دیگه چرا رانر میدی؟ • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در October 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم @GnGsTeR مدارک شما کافی نیست اگر مدرک دقیق تری دارید (فیلم) در تاپیک دیگری شکایت کنید! و ضمنا طبق عکسی که شما ارسال کردین محمد 750 متر دور از شماست و Aim هایدرا فاصله کمتر نیاز داره تا روی شما قفل شه و اینکه من اون ساعت آنلاین بودم وانتد رانر شما رو افسر Kamyar دادند اگر شکایتی دارید میتونید در قسمت گزارش اعضای اقلیت پلیس اونجا شکایت خودتون رو مطرح کنید! شکایت شما رد شد! +بسته شد! 1 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده