رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

شکایت از ساب لیدر PD

NeVeR

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ExamPle.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Magnito.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: Alikerman و Arsalanii123

• توضیحات: با سلام و عرض ادب خب دوستان نمیخوام خستتون کنم میریم سراغ اصل مطلب پست درخواست عضویت مارو در PD آقای Bullshark عزیز قبول کردند ما یکشنبه شب وارد بازی شدیم و این دوسته عزیزمون رو یعنی آقای Magnito رو Find کردیم و ایشون در حال تست گرفتن بودن و وقتی که تست رو تموم کردند بهش گفتم بیا از من که لول (46) هستم تست بگیر و ایشون دقیقا همین حرف رو به من زدند ( ما هم آدمیم خسته میشیم و امشب نمیتونم ازت تست بگیرم خسته ام و گفت فکشن دارای 3 Slot هست و فردا بیا ساعت 14:00 که از مدرسه میام ازت تست بگیرم ) ما هم گفتیم قبول ....... و اما فرداش ساعت 14:00 آنلاین شدیم که دیدیم ایشون AFK هستن و بعدش کلا Offline شدند ... گذشت تا شب و باز به ایشون زنگ زدم و ایشون بدون سلام کردن گفتن PD پر هست و هر چی به ایشون میگم شما خودت گفتی فردا ازت تست میگیرم قبول نکردن و برای خودشون توجیح بی دلیل آوردن ||||| بعدش رفتم چک کردم دیدم یه ممبر با لول 19 اینوایت دادن :| خواهشا درخواست میکنم به ایشون اخطار جدی بدهند |||| پ ن : منم بلدم واسه دخترا ماشین بخرم =)) ||| با تشکر           شـــــExamPleــایان

• مدارک (فیلم یا عکس): gta_sa_2017_10_15_10_06_03_121.jpggta_sa_2017_10_15_10_02_38_310.jpggta_sa_2017_10_15_10_04_45_035.jpggta_sa_2017_10_15_10_03_30_405.jpg و لول bandicam_2017_10_15_10_34_21_541.jpg19

ویرایش شده توسط Example

.NeVeR.png

! Never Say Never  !

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام.

به لیدر مور نظر تذکر داده شد.

ساب لیدر برکنار خواهد شد.

در در 10/19/2017 در 13:57، Example گفته است :

با سلام و عرض ادب, مشکل حل شد و بنده از شکایتم صرف نظر میکنم با تشکر ...... ===> شــــExamPleـایـان <===

شکایت شما هنگامی که در Forum گذاشته شود پس گرفته نخواهد شد،

بسته شد.

ویرایش شده توسط Adrenaline
  • دوست دارم که 1

??????????#

❤️ Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs   

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...