Kelton ارسال شده در June 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2020 سلام خسته نباشید اولا من به شما نگفتم نوب بلکه به دوستم گفتم نوبی من dmg میده دوم این مدرک به درد نمیخوره=)) در 5 دقیقه قبل، farzadafazel گفته است: سلام خسته نباشید اولا من به شما نگفتم نوب بلکه به دوستم گفتم نوبی من dmg میده دوم این مدرک به درد نمیخوره=)) در 8 ساعت قبل، BryanT گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام. ایشومن بنده رو کیل داده و بعدش به بنده توهین کرده گفته Noob, بنده از Helper مربوطه سوال کردم و گفتند شکایت کنید این اقا FW میگیره. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: فیلم اقا هلپر • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام. این اقا به من توهین شدت بالا کرده و من از هلپر مربوط سوال کردم و گفتند مجازات FP80 • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای این جوابه در در ۱۳۹۹/۳/۱۴ در 21:28، alireza1922 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: http://agsa.arsacia.ir/players/general/LOLr30a9 عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: http://agsa.arsacia.ir/players/general/Afee مزاحمت در مسیر متریال و کیل کردن سه بار در زمان کمتر از سی دقیقه http://s12.picofile.com/file/8399066476/AG_SA_0032.jpg http://s13.picofile.com/file/8399066500/AG_SA_0033.jpg داداش من کیلت دادم KINGDiDeBaN نوشته که منم نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BryanT ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 در 9 ساعت قبل، farzadafazel گفته است: سلام خسته نباشید اولا من به شما نگفتم نوب بلکه به دوستم گفتم نوبی من dmg میده دوم این مدرک به درد نمیخوره=)) چی میگی؟ چه جالب که تو اومدی بالا سرم وقتی کیل دادی میگی نوب. اگه ایطوری من بیام کیلت بدم بعد هر فحشی از دهنم در میاد بهت بگم بعد که شکایت کردی بگم که با دوستم بودم اره؟ مدرک داری که دوستت جات بوده؟ XD نقل قول ...من از خون خود آتش بجا دارم... ...مرا از خنجر دشمن نترسانید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aL1reza ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 Afee کیل داده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza1385 ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 آقا بنده قصد دخالت ندارم اما یه سئوال؟ در این عکس ها Afee کجاس؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LukeCage ارسال شده در June 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تهدید! • شاهد ها: ---- • مدرک/عکس یا فیلم: عکس نقل قول تو یه بازنده نیستی... اگه تو تاریک ترین لحظات لبخندت رو نباختی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RudeBoY ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 @Cuthbert شکایت شما قبول شد. ایشون مجازات شدند. نقل قول DADADA DADADA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: http://agsa.arsacia.ir/players/general/sinak2467 • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: http://agsa.arsacia.ir/players/general/ChiliBoy • توضیحات: من میخواستم به اقلیت اینها برم ولی نمیدونم میخواستن دوستشون رو بیارن یا چی این حرف رو به من زدن که باعث بشه اقلیت پر بشه و از هرکی پرسیدم گفت واقعیت نداره این حرف تو شکایت اعضا گفته بودم گفتن اینجا بزارید گفتم ک بدونید من زئد شکایت کردم وقتش نگذشته میتونید اونجا ببینید • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RudeBoY ارسال شده در June 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2020 @sinak2467 شکایت شما رد شد. نقل قول DADADA DADADA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در June 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2020 (ویرایش شده) دقیقا چجوری بدون دلیل رد شد دست همتون تو یه کاسه ۱۰۰ بار اکمدن گفتم تست بگیر عین خیالت نبود اخرشک پر شد گفتی فوله بعدش شد ۲۱ نفر این رد شد دیگه گذشت ویرایش شده June 24, 2020 توسط sinak2467 نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sasy ارسال شده در June 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحش دادن در چت عمومی به بنده بدون سانسور و به صورت پیاپی این عمل رُ تکرار کردن. یه فکشن وارن رو داره حداقل ! نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران و یا سایر بازیکنان که با اخراج از اقلیت با 80FP پاسخ داده خواهد شد: - توهینهای با شدت بالا بدون سانسور شدن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s12.picofile.com/file/8401247118/sa_mp_073.png ویرایش شده June 27, 2020 توسط SaSaN123 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در June 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول نکته: ایجاد مزاحمت بر روی اعضای دسته ویژه و سایر اقلیتهای دسته متوسط مجاز می باشد (حداکثر کشتن 3 نفر در 30 دقیقه) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/cfqx_ag-sa-0113.jpg http://uupload.ir/files/nbe7_ag-sa-0115.jpg http://uupload.ir/files/t93x_ag-sa-0116.jpg ویرایش شده June 30, 2020 توسط amirkia2000 نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmGPlays ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده هیچ کاری با این دسته متوسط نداشتم ک ایشون 4 بار پشت سر هم در mat get و mat deliver منو کشتن که زیر نیم ساعت هم بود • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: بار اول بار دوم بار سوم بار چهارم تمامی لینک ها از سایت uupload.ir هستند شاد باشید نقل قول هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه ای, خوشحال نباش تیتر اول روزنامه, فردا کاغذ باطله است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobbDeep ارسال شده در July 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون در وار زمانی که من داخل تورف نبودم من رو کیل کردن و همه چیز داخل فیلم مشخصه. • شاهد ها: کسانی که از دسته متوسطی واگوس داخل فیلم هستند. • مدرک/عکس یا فیلم: http://s12.picofile.com/file/8401668268/avc_ware_4shanbe_Jin.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RudeBoY ارسال شده در July 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2020 @OmGPlays شکایت شما قبول شد.@immortalonion57 شکایت شما قبول شد. نقل قول DADADA DADADA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RudeBoY ارسال شده در July 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2020 @SaSaN123 شکایت شما قبول شد. ایشون مجازات شدن. نقل قول DADADA DADADA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rayson ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا و درخواست FP80 • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 سلام خدمت شاکی محترم @JayZ. شکایت شما بررسی و تایید شد و فرد خاطی از اقلیت بیرون رانده شد. ممنون از گذارشتون. نقل قول .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rayson ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا و درخواست FP80 • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 سلام خدمت شاکی محترم @JayZ. شکایت شما بررسی و تایید شد و فرد خاطی از اقلیت بیرون رانده شد. ممنون از گذارشتون. نقل قول .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AraN ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 @JayZ الحق به تنهایی مرز های اوبی بودنو جابه جا کردی نقل قول ای دل چرا در این جهان بی خبری شب روز در طلب سیمو زری سهم تو از این دنیا یک کفن است ان هم به گمان است که ببری یا نبری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درعکس مشخص است، ایشون درخواست استعفا دادن اما بعدش هی DM میکنن، لطفا پیگیری کنید. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: @JohnShelby • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: انیم زشت و ناپسند • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: @JohnShelby لطفا به این شکایت ها رسیدگی کنید، ایشون دارن از درخواست استعفا سو استفاده میکنن و در چهار راه همه رو Kill داده، لطفا به این شکایت رسیدگی کنید و بعد به درخواست استعفا... توجه داشته باشید که این دوتا شکایتِ جدا هست و برای هرکدام مجازاتی تعیین شده، باید با 80FP از اقلیت اخراج شود...! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ecstasy ارسال شده در July 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین سنگین در چت فکشن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول وقتی به آینده فکر میکنی، خود به خود کم کار میشی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در August 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2020 @Domination, گزارشت درسته ایشون از فکشن اخراج میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در August 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2020 @MaTriX با سلام خدمت دوست عزیز شکایت شما رد شد. مورد اول این که مدارک شما برای اثبات از کیفیت خوبی برخوردار نیست مورد دوم این که با این مدارک ثابت نمیشه که ایشون به شما فحاشی کرده باشه اگر مدارک بیشتری برای ارایه باشه به دست من برسونید که پیگیری شه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Night ارسال شده در August 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2020 در 4 دقیقه قبل، MaTriX گفته است: مدارک بیشتر رو حتما توی شکایت لیدر ها ارائه میکنم حتما انشالا که به هدفتون برسید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.