FrozenThrone ارسال شده در September 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2022 1 نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در September 7, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2022 در 3 ساعت قبل، CaKe گفته است: چه حاشیه ی سنگینی شد عالی بود ممنون ❤ در 2 ساعت قبل، GodWorld گفته است: Nice در 2 ساعت قبل، FrozenThrone گفته است: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در September 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2022 1 نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در September 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2022 عالی 1 نقل قول 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در September 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2022 در در ۱۴۰۱/۶/۱۵ در 17:09، JoRDeN گفته است: بنام خدا در یک روز عادی در حال روزنامه خواندن بودم که یکی از اخبار این بود پلیس گزارش داده بود یک عده آدم کش با ماشین های آبی رنگ مردم را میکشند و فرار میکنند برای همین من جذب این مطلب شدم و برای پیگیری این موضوع راه افتادم. اولین هدف اقلیت معلم ها بود که به فکر من آمد و برای همین به سمت منطقه ی آنها راه افتادم... رسیدم و در آنجا دنبال یکی از اعضای آن اقلیت گشتم ... یکی پیدا شد!! در آنجا چند سوال از این معلم کردیم: آیا اقلیت معلم ها قاتل هستند؟ آیا کسانی که در کار شما دخالت کنند کشته خواهند شد؟ آیا شما رابطه ای با اقلیت گارد ملی دارید؟ او در جواب همه این سوال ها را دروغ و تکذیب کرد! ولی من حرف او را باور نکردم و برای پیدا کردن این جواب با یکی از دوستانم تماس گرفتم تا در پیدا کردن این جواب به من کمک کند وقتی داستان رو برای دوستم تعریف کردم او خشمگین شد و برای دریافت جواب به زور و کتک کاری به سمت معلم راه افتاد ولی معلم از اونی که فکر میکردیم باهوش تر بود و دوست منو زیر کرد من هم برای اینکه به سرنوشت او دچار نشوم از آنجا دور شدم و مشاهده کردم قاتل او را در صندوق عقب ماشین خود انداخت و راه افتاد آه ه حال باید جواب مادر و زن و بچه ی دوست خود را چه بدهم؟؟ برای اینکه خون او پایمال نشود دنبال قاتل راه افتادم تا انتقام او را بگیرم! او مثل دیوانه ها رانندگی میکرد ولی من کم نیاوردم و همچنان دنبالش راه افتادم.. وقتی ایستاد نزدیک شدم تا انتقام بگیرم!! ای دل غافل, او سلاح سرد دارد!! وای ولم کن غلط کردم کمکککک و به زحمت آنجا را ترک و فرار کردم. من خودم رو نباختم و بعدا با مدارک کافی و پلیس به سراغ آنها خواهم رفت من جواب سوال های خودم رو دریافت کردم. و سوال های جدید که برایم پیش آمد. چرا پلیس نمی تواند آنها را دستگیر کند؟ چرا مدرکی از آنها وجود ندارد؟ آیا اقلیت گارد ملی از آنها باج میگیرد تا کار های آنها را مخفی کنند؟ با تشکر از بازیگران این داستان: @TizMAR و @Pizzaro. نظر شما چیست؟ @Lazyboy @ArSaCiA @Alireza @Asall @NtXorG @Mohammadhasan @BaSiLY @RealPablo @Holly @Mirror @iKamyar @DeatShot @fered @Elone @Mahi @GodWorld @Dnis @Pokers @RoseRain @Rasputin @MILADemon @JvDAdler @Meli @CaKe @Aone @Brutalest @Hide @FeLFLi @Erfan احسنتکم شرف بر درودت 1 نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در September 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2022 حدس میزنم خانومه X باشه. نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در September 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2022 میدونستم NG یه جای کارش میلنگه عالی نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.