Blank ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 (ویرایش شده) بنام خدا در یک روز عادی در حال روزنامه خواندن بودم که یکی از اخبار این بود پلیس گزارش داده بود یک عده آدم کش با ماشین های آبی رنگ مردم را میکشند و فرار میکنند برای همین من جذب این مطلب شدم و برای پیگیری این موضوع راه افتادم. اولین هدف اقلیت معلم ها بود که به فکر من آمد و برای همین به سمت منطقه ی آنها راه افتادم... رسیدم و در آنجا دنبال یکی از اعضای آن اقلیت گشتم ... یکی پیدا شد!! در آنجا چند سوال از این معلم کردیم: آیا اقلیت معلم ها قاتل هستند؟ آیا کسانی که در کار شما دخالت کنند کشته خواهند شد؟ آیا شما رابطه ای با اقلیت گارد ملی دارید؟ او در جواب همه این سوال ها را دروغ و تکذیب کرد! ولی من حرف او را باور نکردم و برای پیدا کردن این جواب با یکی از دوستانم تماس گرفتم تا در پیدا کردن این جواب به من کمک کند وقتی داستان رو برای دوستم تعریف کردم او خشمگین شد و برای دریافت جواب به زور و کتک کاری به سمت معلم راه افتاد ولی معلم از اونی که فکر میکردیم باهوش تر بود و دوست منو زیر کرد من هم برای اینکه به سرنوشت او دچار نشوم از آنجا دور شدم و مشاهده کردم قاتل او را در صندوق عقب ماشین خود انداخت و راه افتاد آه ه حال باید جواب مادر و زن و بچه ی دوست خود را چه بدهم؟؟ برای اینکه خون او پایمال نشود دنبال قاتل راه افتادم تا انتقام او را بگیرم! او مثل دیوانه ها رانندگی میکرد ولی من کم نیاوردم و همچنان دنبالش راه افتادم.. وقتی ایستاد نزدیک شدم تا انتقام بگیرم!! ای دل غافل, او سلاح سرد دارد!! وای ولم کن غلط کردم کمکککک و به زحمت آنجا را ترک و فرار کردم. من خودم رو نباختم و بعدا با مدارک کافی و پلیس به سراغ آنها خواهم رفت من جواب سوال های خودم رو دریافت کردم. و سوال های جدید که برایم پیش آمد. چرا پلیس نمی تواند آنها را دستگیر کند؟ چرا مدرکی از آنها وجود ندارد؟ آیا اقلیت گارد ملی از آنها باج میگیرد تا کار های آنها را مخفی کنند؟ با تشکر از بازیگران این داستان: @TizMAR و @Pizzaro. نظر شما چیست؟ @Lazyboy @ArSaCiA @Alireza @Asall @NtXorG @Mohammadhasan @BaSiLY @RealPablo @Holly @Mirror @iKamyar @DeatShot @fered @Elone @Mahi @GodWorld @Dnis @Pokers @RoseRain @Rasputin @MILADemon @JvDAdler @Meli @CaKe @Aone @Brutalest @Hide @FeLFLi @Erfan ویرایش شده September 6, 2022 توسط JoRDeN 4 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 با سلام خدمت شما دوست عزیز. خیر گارد ملی هیچ گونه همکاری با قاتلین و موزدوران ندارد. داستان خوبی بود ممنون نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 بوی خیانت میاد... نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 خوب بود اما یکم دیگه کار داشت نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در September 6, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 در 29 دقیقه قبل، DeatShot گفته است: با سلام خدمت شما دوست عزیز. خیر گارد ملی هیچ گونه همکاری با قاتلین و موزدوران ندارد. داستان خوبی بود ممنون مرسی در 9 دقیقه قبل، TizMAR گفته است: بوی خیانت میاد... بویی نمیاد در 2 دقیقه قبل، Pizzaro گفته است: خوب بود اما یکم دیگه کار داشت آره این داستان ادامه دارد ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 ما قاتل نیستیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahed ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 در 12 دقیقه قبل، Erfan گفته است: ما قاتل نیستیم بیا گیم لایسنس بده دیگه یزید نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 در 7 دقیقه قبل، TizMAR گفته است: بیا گیم لایسنس بده دیگه یزید حله دادا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 بد نبود نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 خیلیم عالی. نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 این خشم ممبر های من هست که به دلیل برکناری بی خود و بی دلیل و ناحق من از Si هنوزم عصبی هستند و به فکر انتقام هستند. این خشم ادامه دارد.... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در September 6, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 در 59 دقیقه قبل، Erfan گفته است: ما قاتل نیستیم قطعا در 57 دقیقه قبل، Shahed گفته است: جالب بود نظر لطفته در 39 دقیقه قبل، Brutalest گفته است: بد نبود در 20 دقیقه قبل، JvDAdler گفته است: خیلیم عالی. در 3 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: این خشم ممبر های من هست که به دلیل برکناری بی خود و بی دلیل و ناحق من از Si هنوزم عصبی هستند و به فکر انتقام هستند. این خشم ادامه دارد.... اولیشون منم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 در 13 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: ین خشم ممبر های من هست که به دلیل برکناری بی خود و بی دلیل و ناحق من از Si هنوزم عصبی هستند و به فکر انتقام هستند. این خشم ادامه دارد.... داش کامی پایین تو را با آغوش باز می پذیرد بیا پایین 1 نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 در 2 دقیقه قبل، Brutalest گفته است: داش کامی پایین تو را با آغوش باز می پذیرد بیا پایین من خیلی وقته پایینم ولی ممبر هام همچنان اون بالا حضور دارند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 اه بنازم سید عالی نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nova ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 جالبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 در 2 ساعت قبل، iKamyar گفته است: این خشم ممبر های من هست که به دلیل برکناری بی خود و بی دلیل و ناحق من از Si هنوزم عصبی هستند و به فکر انتقام هستند. این خشم ادامه دارد.... درسته کامی نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 حرفه ای بود دست خوش نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 @JoRDeN با سلام خدمت خبرنگار عزیز, مجله هفتگی شما تایید شد لطفا در جلسه هفتگی برای دریافت جایزه خود حضور یابید. نقاط قوت: داشتن عکس, داشتن موضوع خوب, داشتن متن کافی, داشتن عکس کنترل پنل نقاط ضعف: نداشتن تاریخ, نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 در 4 ساعت قبل، iKamyar گفته است: این خشم ممبر های من هست که به دلیل برکناری بی خود و بی دلیل و ناحق من از Si هنوزم عصبی هستند و به فکر انتقام هستند. این خشم ادامه دارد.... https://uupload.ir/view/susmaz_(320)_hfjt.mp3/ نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در September 6, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 در 2 ساعت قبل، NtXorG گفته است: اه بنازم سید عالی در 2 ساعت قبل، Nova گفته است: جالبه در 1 ساعت قبل، Elone گفته است: حرفه ای بود دست خوش ❤ در 3 دقیقه قبل، Mirror گفته است: https://uupload.ir/view/susmaz_(320)_hfjt.mp3/ :|؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در September 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2022 در 3 ساعت قبل، Lazyboy گفته است: @JoRDeN با سلام خدمت خبرنگار عزیز, مجله هفتگی شما تایید شد لطفا در جلسه هفتگی برای دریافت جایزه خود حضور یابید. نقاط قوت: داشتن عکس, داشتن موضوع خوب, داشتن متن کافی, داشتن عکس کنترل پنل نقاط ضعف: نداشتن تاریخ, نقطه قوت: بودن من نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در September 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2022 چه حاشیه ی سنگینی شد عالی بود نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در September 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2022 در 14 ساعت قبل، JoRDeN گفته است: بنام خدا در یک روز عادی در حال روزنامه خواندن بودم که یکی از اخبار این بود پلیس گزارش داده بود یک عده آدم کش با ماشین های آبی رنگ مردم را میکشند و فرار میکنند برای همین من جذب این مطلب شدم و برای پیگیری این موضوع راه افتادم. اولین هدف اقلیت معلم ها بود که به فکر من آمد و برای همین به سمت منطقه ی آنها راه افتادم... رسیدم و در آنجا دنبال یکی از اعضای آن اقلیت گشتم ... یکی پیدا شد!! در آنجا چند سوال از این معلم کردیم: آیا اقلیت معلم ها قاتل هستند؟ آیا کسانی که در کار شما دخالت کنند کشته خواهند شد؟ آیا شما رابطه ای با اقلیت گارد ملی دارید؟ او در جواب همه این سوال ها را دروغ و تکذیب کرد! ولی من حرف او را باور نکردم و برای پیدا کردن این جواب با یکی از دوستانم تماس گرفتم تا در پیدا کردن این جواب به من کمک کند وقتی داستان رو برای دوستم تعریف کردم او خشمگین شد و برای دریافت جواب به زور و کتک کاری به سمت معلم راه افتاد ولی معلم از اونی که فکر میکردیم باهوش تر بود و دوست منو زیر کرد من هم برای اینکه به سرنوشت او دچار نشوم از آنجا دور شدم و مشاهده کردم قاتل او را در صندوق عقب ماشین خود انداخت و راه افتاد آه ه حال باید جواب مادر و زن و بچه ی دوست خود را چه بدهم؟؟ برای اینکه خون او پایمال نشود دنبال قاتل راه افتادم تا انتقام او را بگیرم! او مثل دیوانه ها رانندگی میکرد ولی من کم نیاوردم و همچنان دنبالش راه افتادم.. وقتی ایستاد نزدیک شدم تا انتقام بگیرم!! ای دل غافل, او سلاح سرد دارد!! وای ولم کن غلط کردم کمکککک و به زحمت آنجا را ترک و فرار کردم. من خودم رو نباختم و بعدا با مدارک کافی و پلیس به سراغ آنها خواهم رفت من جواب سوال های خودم رو دریافت کردم. و سوال های جدید که برایم پیش آمد. چرا پلیس نمی تواند آنها را دستگیر کند؟ چرا مدرکی از آنها وجود ندارد؟ آیا اقلیت گارد ملی از آنها باج میگیرد تا کار های آنها را مخفی کنند؟ با تشکر از بازیگران این داستان: @TizMAR و @Pizzaro. نظر شما چیست؟ @Lazyboy @ArSaCiA @Alireza @Asall @NtXorG @Mohammadhasan @BaSiLY @RealPablo @Holly @Mirror @iKamyar @DeatShot @fered @Elone @Mahi @GodWorld @Dnis @Pokers @RoseRain @Rasputin @MILADemon @JvDAdler @Meli @CaKe @Aone @Brutalest @Hide @FeLFLi @Erfan Nice نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.