FurY ارسال شده در October 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون به کله شکایت ها رسیدگی کردن اما به پست بنده خیر! در صورتی که کاملاََ قابل مشاهده بوده و از مخفی در آمده است! • مدارک (فیلم یا عکس): کلیک ویرایش شده October 10, 2017 توسط FurY Edit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در October 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2017 با سلام و خسته نباشید. زمانی که من وارد این اقلیت شدم شکایات زیادی از قبل مانده بود که رسیدگی به آن ها کار آسانی نبود، بیشتر این شکایات را بررسی کردم ولی 7 عدد از آنها مشکوک بود و نیازمند به تحقیق و بررسی بیشتر بود. شکایت شما نیز از جمله همین شکایات بود. به هرحال بنده شکایات را رسیدگی کرده و جواب آن ها را در فروم اقلیت پست کردم که هنوز نشان داده نشده اما به زودی نشان داده خواهد. دوست عزیز شما می توانستید به جای شکایت بی مورد با بنده در بازی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید، نیاز به شکایت بی مورد و گرفتن وقت من و ادمین عزیز نبود. با تشکر. لیدر فدرال. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FurY ارسال شده در October 15, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2017 از مدیریت محترم درخواست برسی و پاسخ به این موضوع را دارم! باتشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در October 24, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2017 با سلام. شکایت رد شد (طبق تحقیقات انجام شده، کار لیدر مورد نظر درست بوده است). بسته شد. ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده