MaSiH ارسال شده در August 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2022 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://s25.picofile.com/d/8452463992/2ecb7778-faab-443c-ad4a-a2839a09d1a9/logs.rar - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: با سلام و درود بنده Power ام به دلایلی سوخت بعد از اینکه عوض کردم واسه ورود به بازی این مشکل پیش اومد 1. GTA-Sa باز میشه 2. SA-MP و AGSA باز نمیشند. امیدوارم زود تر رسیدگی شه...! @ArSaCiA @Aliherfei @JoRDeN Error: هنگام ورود به SA-MP: Unable to execute Error:هنگام ورود به AGSA:Bazi crash shod مشکل حل شد, ممنون از سرپرست ارساکیا . 1 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در August 26, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 با سلام. لطفاً در صورتی که مشکلتان حل شده راه حل خود را هم ارائه دهید تا شاید برای دوستان مفید باشد. نقل قول لینک به دیدگاه
Fayez ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 با سلام خدمت مؤسس عزیز @ArSaCiA من بارها با مشکل crash مواجهه شدم که بلاخره توانستم راه حلی برای آن پیدا کنم شاید دوستان راه حل های دیگه ای داشته باشند ولی فعلا من راه حل خود را ارائه میدهم در صورت اینکه با crash روبه رو شدید این اقدامات را انجام دهید ۱ لانچر را از خود فولدر با استفاده از Uninstaller lancher حذف کنید ۲ کل بازی و فایل های آن فولدر را حذف کنید که شما نمیتونید دوباره لانچر را بر همین فولدر بازی نصب کنید (نکته: به شدت نصیحت میدهم این کار را امتحان نکنید که اگر Ram شما ضعیف باشد بر سیستم شما به شدت فشار می آید و ممکن است به خراب شدن کلی سیستم شما بکشد) ۳ بازی را کاملا به صورت تازه نصب کنید و لانچر را دوباره بر آن فولدر بازی جدید نصب کنید END: بازی به صورت سالم اجرا میشود من این راه حل را بر سیستم ضعیف امتحان کردم پس فکر کنم دوستانی که سیستم های ضعیف و متوسط به بالا دارند به صورت سالم برای آنها اجرا میشود روز خوش❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Kelton ارسال شده در August 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2022 گیم از یکجا دیگه به صورت Portable (استخراج شده) دانلود کن در درایو دیگه بعد سمپ بریز توش همین نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.