VTX2 ارسال شده در August 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون دوبار ناحقی در ایونت کردن و درخواست فیلم ایونت دارم - مدارک داخل فیلم هست • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده August 23, 2022 توسط VTX2 کپی اشتباه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در August 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2022 با عرض سلام و احترام خدمت شما شاکی محترم @VTX2 ناحقی ایشون به چه شکلی بوده؟ چه اقدامی کرده اند که شما فکر میکنید نا حقی در ایونت بوده است؟ -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VTX2 ارسال شده در August 24, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2022 سلام خدمت شما و همکاران گرامی ایشون توی مرتبه اول نوبت بنده رو به یکی دیگه دادن و در مرتبه دوم ماشین طرف مقابل اول ترکید بعد من ولی من رو به ایونت بک ندادند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در August 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2022 در 7 ساعت قبل، VTX2 گفته است: سلام خدمت شما و همکاران گرامی ایشون توی مرتبه اول نوبت بنده رو به یکی دیگه دادن و در مرتبه دوم ماشین طرف مقابل اول ترکید بعد من ولی من رو به ایونت بک ندادند برای اثبات حرف هایی که زدید مدرک اراعه دهید تا شکایت شما مورد بررسی قرار بگیرد. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VTX2 ارسال شده در August 25, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2022 سلام همان جور که توضیح دادم فیلم ایونت چک بشه میتونید مشاهده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در August 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2022 با عرض سلامی مجدد، شکایت شما به دلیل عدم ارسال کردن مدارک کافی رد شد. در صورت داشتن مدرکی که Organizer شما رو Kick کردند دوباره اقدام به شکایت کردن کنید. +بسته شد. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده