Marine ارسال شده در October 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2017 حاجی من یه آیپی تیم اسپیک دادم اونم به کسی که اون تیم اسپیک برا اونه که بیاد حرف بزنیم بعد من دیروز از یکی پرسیدم گفت تیم اسپیک پابلیک مجازه. خودشم دیروز اون آی پی رو به همون نفر دوباره دادم بن ندادن اسم اون یارو هم The_100 هستش به همین ادمینتون گفتم آی دی تلگرام بده سابت کنم نداد الان دادن آیپی اون تیم اسپیکی که اونرش همون The_100 هستش تبلیغه ؟ http://s9.picofile.com/file/8308592892/Documents.rar.html اینم مدرکم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در December 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2017 با سلام. هرگونه تبلیغ غیرمجاز بوده و منجر به محرومیت شما خواهد شد! توجه داشته باشید چنین مواردی در قوانین سرور نوشته شده و شما موظف به رعایت آنها نیستید و چنین مواردی که تیم اسپیک پابلیک مجاز هست و محرومیتی نداره در هیچجا ذکر نشده! احتمالاً در آن زمان ادمینی حضور نداشته که با فرد موردنظر برخوردی نشده... موفق باشید. نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.