NeVeR ارسال شده در October 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: Just God • توضیحات: با سلام و درود فراوان خدمت دوستان عزیز و جناب آقای دانیال ... من به تازگی اکانتی رو خریده بودم از Parisa_s به نام DeniRia بعدش اسمم رو عوض کردم به اسمه (FireFox) بعد از چند روز دیدم که چند نفر از جمله Roozbeh[MC] و Solid و Deer و DeniRia (LeveL 1) بن شدن که اکانت منم توشون بود که بن شدن با Reason : Taligh & Kharido forosh در کل میخواستم بگم که صاحب این اکانت بنده هستم و هیچ خرید و فروشی انجام ندادم و درخواست آنبن دارم با تشکر ... یا حق مدارک هم قرار داده میشه که ایپی بنده با این اکانت تو بازی بوده و من هیچ خرید و فروشی انجام ندادم • مدارک (فیلم یا عکس): ( جدید ترین ای پی نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در October 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2017 با سلام در 19 ساعت قبل، Example گفته است : من به تازگی اکانتی رو خریده بودم از Parisa_s شما خودتون اعتراف کردید و مدارک کلیه موارد موجود هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در October 6, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2017 در 4 ساعت قبل، Danial گفته است : شما خودتون اعتراف کردید و مدارک کلیه موارد موجود هست چه ربطی داره من دارم میگم این اکانت رو با پول گیم خریده بودم از 4 ,5 روز پیش و وقتی که این اکانت رو خریدم صاحب و مالک این اکانت شخص بنده بوده و مطمعن هستم و یقین دارم که تو این زمان هیچ خرید و فروشی انجام ندادم و بخشی از دارایی بنده روی این اکانت بوده و این اکانت متعلق به من بود که تا حالا هیچ خرید و فروش یا تبلیغی انجام ندادم حتی با اکانت اصلی و در کل این رو باید عرض کنم که این بن یک بن کاملا نا حق بوده و من هیچ تقصیری نداشتم و اکانت های دیگری که بن دادید هیچ کدوم با IP بنده وارده بازی نشده که همه اون ها من باشم و از شما درخواست Unban این اکانت رو دارم و در آخر واگذارش میکنیم به خــــــدا |||||||| با تشکر ... یا حق نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.