Exile ارسال شده در August 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2022 در حال گشت در شهره Las Venturas بودم که ناگهان چشمم به چیزی خورد ! بله . یک دستگاه خودرو پیکان سیاه در حاله خالی کردن چند جنازه! شخص قاتل وقتی فهمید داریم ازش عکس برمیداریم فرار کرد |: بدون هیچ ترسی به سمت اون مکان رفتم و با این صحنه مواجه شدم! پس از دیدن این صحنه سریع به F.B.i زنگ زدم . طبق تحقیقات F.B.i : این شخص در حال تعقیب میباشد و بزودی دستگیر خواهد شد برای سلامتی جان خود هم که شده در خانه بمانید امیدوارم خوشتون اومده باشه. TheEnd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در August 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2022 @NiGhTLife مجله هفتگی شما تایید شد نقاط قوت: خلاقیت نقاط ضعف: داستان کوتاه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rohamhz ارسال شده در August 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2022 قشنگ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FBI ارسال شده در August 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2022 مسخره ترین مجله بود متأسفم. نقل قول *** *** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exile ارسال شده در August 9, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۱۵ ه.ش. در 00:54، roham8787 گفته است: قشنگ بود ممنون از شما در در ۱۴۰۱/۵/۱۷ ه.ش. در 16:38، Apolo گفته است: مسخره ترین مجله بود متأسفم. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.