Holyevil ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 من امروز نميدونم چرا لانچر برام نمياد وقتي حذف کردم بعد نصب ميبينم اصلا چيزي دانلود نميکنه Darhale beruzrasanie launcher بعد از اين ارور ميده 7 ba shekast movajeh shod Downloade update ba code Help نقل قول لینک به دیدگاه
Parshan ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 در 38 دقیقه قبل، Holyevil گفته است: من امروز نميدونم چرا لانچر برام نمياد وقتي حذف کردم بعد نصب ميبينم اصلا چيزي دانلود نميکنه Darhale beruzrasanie launcher بعد از اين ارور ميده 7 ba shekast movajeh shod Downloade update ba code Help داداش امروز کل اینترنت ایران دچار اختلال شده, مثل اینکه حوضچه فیبره نوری مخابراط آتیش گرفته و سرعت نت خوب نیست سرور برای %50 %60 پلیرا نمیاد, برای تو هم نیومده زدی پاک کردی بعد خواستی دوباره نصب کنی نیاز به یه سری فایل های سرور و ... داره که فعلا دانلود نمیکنه این کاری که کردی هیچ فرقی به درست شدنش نکرده فعلا صبر کن اوک شه 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Betoche ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 در 7 دقیقه قبل، PainT گفته است: داداش امروز کل اینترنت ایران دچار اختلال شده, مثل اینکه حوضچه فیبره نوری مخابراط آتیش گرفته و سرعت نت خوب نیست سرور برای %50 %60 پلیرا نمیاد, برای تو هم نیومده زدی پاک کردی بعد خواستی دوباره نصب کنی نیاز به یه سری فایل های سرور و ... داره که فعلا دانلود نمیکنه این کاری که کردی هیچ فرقی به درست شدنش نکرده فعلا صبر کن اوک شه من جزء اون 60 درصدم و الان واسه من نمیاد نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه
AmiRAcTiveS ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 در هم اکنون، PainT گفته است: داداش امروز کل اینترنت ایران دچار اختلال شده, مثل اینکه حوضچه فیبره نوری مخابراط آتیش گرفته و سرعت نت خوب نیست سرور برای %50 %60 پلیرا نمیاد, برای تو هم نیومده زدی پاک کردی بعد خواستی دوباره نصب کنی نیاز به یه سری فایل های سرور و ... داره که فعلا دانلود نمیکنه این کاری که کردی هیچ فرقی به درست شدنش نکرده فعلا صبر کن اوک شه واس منم نمیاد نقل قول بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! لینک به دیدگاه
Rayson ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 فعلا برای ایرانسلیا مث من بالا نمیاد با همراه اول یا سایر اپراتورا تست کن میاد نقل قول ! لینک به دیدگاه
iKamyar ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 در 5 دقیقه قبل، D34D گفته است: فعلا برای ایرانسلیا مث من بالا نمیاد با همراه اول یا سایر اپراتورا تست کن میاد برای ما ایرانسلی ها خاک داره نقل قول لینک به دیدگاه
Holyevil ارسال شده در August 1, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 xD نقل قول لینک به دیدگاه
LoverBoy ارسال شده در August 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2022 در 2 ساعت قبل، D34D گفته است: فعلا برای ایرانسلیا مث من بالا نمیاد با همراه اول یا سایر اپراتورا تست کن میاد من با ایرانسل دارم میام مشکلی نداره نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه
Lich ارسال شده در August 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2022 در 12 ساعت قبل، iKamyar گفته است: برای ما ایرانسلی ها خاک داره من که مودمم راحتم برای من عالیه عالی میاره نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه
Blank ارسال شده در August 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2022 دقیقا میومد با ایرانسل رفتم ۱ گیگ زدم روزانه تا ۱ روز سرور نیومد نقل قول لینک به دیدگاه
daniel57 ارسال شده در July 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2023 من ایران نیستم ولی واسه منم نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه
UnkownName ارسال شده در July 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2023 در 17 ساعت قبل، daniel57 گفته است: من ایران نیستم ولی واسه منم نمیاد شما DNS ایرانو بزن نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.