AmiNPioneeR ارسال شده در October 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2017 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. طبق ماجرایی که در اوایل تیر ماه رخ داده بود زمان لیدری تاکسی بنده. ما که با ایشون درخواست استعفا ندادیم کلا با ما مشکل پیدا کردن. 1- اولین نفری که خواستن برکنار کنن بنده شدم. 2-دومین کسی که مجبور کردن استعفا بده علیسا بود. 3- سومین نفری که طرفو اعصبانی کردن که بنش بدن امیر وزیرینگ بود. چهارم من 3 ماه ام گذشته اکانتم سابقه خوبی داره ایشون پست مارو بی دلیل رجکت میکنن. اگه اینطوری باشه ماتریس + فایر بون + نورس لورد + کشیش باید لیدر نمیشدن. • مدارک (فیلم یا عکس): طبق گفته محمدرضا ادرنالی و افشین بولشارک ایشون گفتن بنده لایق استف نیستم و پست منو بدون دلیل رجکت دادن. ویرایش شده October 2, 2017 توسط AmiNTanhA نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در October 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2017 با سلام در 2 ساعت قبل، AmiNTanhA گفته است : ما که با ایشون درخواست استعفا ندادیم کلا با ما مشکل پیدا کردن در حضور 4 ادمین زمانی که اشتباهات شما رو شد برای اینکه اسمِ Demote شدن نباشه استفعا دادید. ادمین هایی که حضور داشتند ( BullShark - TreaSure - Adrenalin3 - MamadPrime) در 2 ساعت قبل، AmiNTanhA گفته است : 1- اولین نفری که خواستن برکنار کنن بنده شدم این موضوع در جلسه با حضور موسس رفع شد پس حرف دروغی بیش نزنید. در 2 ساعت قبل، AmiNTanhA گفته است : 2-دومین کسی که مجبور کردن استعفا بده علیسا بود بنده مجبوری نکردم ایشون هم به سرور توهین کردند و هم تبلیغ کردند و هم خرید و فروش کردند. پس من مجبوری نکردم تمامیه حرکات و مدارک برای موسس ارسال و تایید شده. در 2 ساعت قبل، AmiNTanhA گفته است : 3- سومین نفری که طرفو اعصبانی کردن که بنش بدن امیر وزیرینگ بود این شخص برای کار های خلافی که انجام داده بودند مجازات شدند و باز هم موسس پیگیر موضوع بودند. در 2 ساعت قبل، AmiNTanhA گفته است : اکانتم سابقه خوبی داره به سابقه نیست. شما سابقه ی کاریتون بده در 2 ساعت قبل، AmiNTanhA گفته است : طبق گفته محمدرضا ادرنالی و افشین بولشارک ایشون گفتن بنده لایق استف نیستم و پست منو بدون دلیل رجکت دادن پستی رد نشده لطفا با مدرک حرف بزنید شما درخواست میدید برای ورود به تیم و نه برای لیدری ما تصمیم میگیریم شما کجا فعلیت کنید نه شما من گفتم برای لیدری شما رد شدی و نه هلپری. بیاییم با حرف های غلط اشتباه نکنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در October 2, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2017 ایشون به بنده گفتن که من رد شدم و نمیتوانم به تیم استف بیام .. من 6 هفته علاف این موضوع ام نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در October 2, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2017 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، Danial گفته است : این موضوع در جلسه با حضور موسس رفع شد پس حرف دروغی بیش نزنید. طبق گفته @NazLi + شاهدانی که داریم گفتن دانیال مکاول برای اینکه از استعفا ندادن من انتقام بگیره هدفش این بود که منو دیموت کنه و گفته دانیال مکاول ... زد بهش. شاهدانی که تو این ماجرا بودن یک بکس بود من حرف ایشون رو مقابل نفراتی که تو چنل ما بودن رودرو میکنم تا نگین از پشت سر حرف میزنه یا دروغ میگه. ---- دوما من 6 هفته منتظر جوابم. من همانطور که به جناب افشین بولشارک که گفتم امکان باشه در اولویت اول لیدری نشد هلپری بدین. ایشون گفتن لیدری حل نشد ... ولی گفتن هلپری رو به ایشون میگیم. درست درست 6 هفته شده که من و عباس سربازی استف نشدیم. ---- من دروغی در کار ندارم چندبارم پیگیری کردم در اخرش محمدرضا ادرنالی گفت رد شدید. طبق این جوابتون ... در 3 ساعت قبل، Danial گفته است : پستی رد نشده لطفا با مدرک حرف بزنید شما درخواست میدید برای ورود به تیم و نه برای لیدری ما تصمیم میگیریم شما کجا فعلیت کنید نه شما من گفتم برای لیدری شما رد شدی و نه هلپری. دوست صمیمی خودتون افشین بولشارک از ادرنالی پرسید ایشون شاهدن گفتن دانیال رد کرده. مدرک هم بخوایین چت لاگ 4 یا 5 روزه از این حرف گذشته. ویرایش شده October 2, 2017 توسط AmiNTanhA ناقص نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.