AsLi ارسال شده در July 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: God • توضیحات: من از ایشون پرسیدم rob لول چند به بالاست ایشون گفتن 10+ که اشتباهه • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده July 27, 2022 توسط Right 4 چاقالا شما همه تیم بشید من تک! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2022 با سلام به شاکی محترم @Right طبق مدارک ارسال شده توسط هلپر مربوطه بعد گذشت چند دقیقه از بستنِ helpme/ به شما به صورت PM جواب صحیح رو گفتن. شکایت شما رد شد. +بسته شد 2 بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده