Aboll ارسال شده در July 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:با سلام ایشون ریپورت رو باز کردند از بازی خارج شدند و بعد ان goto ندادند پیش من باز ریپورت دادم ایشون انلاین هم بئدند ولی goto ندادند 2 ادمین هم گفتند این کار مجازات دارد و مدارک آن رو در صورت نیاز برای سرپرست ارسال میکنم • مدارک (فیلم یا عکس): ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در July 24, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 این پست تازه توسط سرپرت Show شد و من از ادمین Meli شکایتی ندارم ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در July 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2022 با سلام و احترام. @LastSurvivor این پست توسط ناظمین فروم به اشتباه هاید شده. در 15 ساعت قبل، LastSurvivor گفته است: من از ادمین Meli شکایتی ندارم شکایت شما بنا به درخواست خودتان رد شد، بسته شد. ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده