DrEaMeR ارسال شده در July 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: توضیحات: مگه میک کردن لیدر بر اساس اولویت نیست؟ طبق چیزی که از مسئولای لیدر پرسیدم الویت بندی بر اساس: لول،تایم پلی، سابقه کمتر بن،میوت و ادمین جیل و سابقه در استف هست نه صف و چیز دیگه ای، همونطور که رویا لیدر هیتمن بود و بعد از یه ماه بلافاصله چون اولویت داشت دوباره لیدر شد. با یه مقایسه کوچیک بین منو اقای Nuclear متوجه میشین از هرلحاظ اولویت من بالاتر هستش فقط لولم ازون کمتره بعد ایشون اقای Nuclear رو لیدر کردن. دلیل میک نشدنم هم اینه که چون توی کلن ۴ تا عضو توی استف هستن من نمیتونم. میتونستید بگید از کلن ریزاین بده میکت کنیم نه اینکه برید سراغ کسی که اولویتش از من پایین تره. • مدارک (فیلم یا عکس): UCP Nuclear 2 4 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در July 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 با سلام و احترام. @DrEaMeR از کلن و دورهمی شما ادمین و لیدر به اندازه کافی داخل تیم کارکنان هست و در حال انجام امور هستند و متاسفانه تا خروج افراد ذکر شده که در تیم حضور دارند ورود شما به داخل تیم کارکنان امکان پذیر نیست. شکایت شما رد شد، بسته شد. 2 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده