jansuz ارسال شده در July 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2022 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: شاهدین : فقط خدا • توضیحات: ایشون بعد از اینکه دوست من رفت شروع کردن به فحاشی بدون دلیل امیدوارم که به مجازات خوبی برسد • مدارک (فیلم یا عکس): https://s6.uupload.ir/filelink/PY76qe4oaf49_3d71007f71/voice_2022_7_23_1_54_16.acrec_481d.mp3 مدرک رو نمیتونستم اپلود کنم مجبور بودم فرمتش رو عوض کنم برای مشاهده مدرک فرمت فایل رو .agrec کنید ممنون • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در July 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2022 @feredبا سلام و احترام: شکایت شما رد شد.دلایل: * برای جمع آوری مدرک معتبر از تخلفات صحبت با میکروفون باید حتماً از Voice Recorder (دکمه پیش فرض "F3" که در تنظیمات لانچر (F11) می توانید تغییر دهید) استفاده کنید، مدارک خارج از آن مورد قبول نخواهد بود. شما باید فایل .agrec را ارائه دهید.پ.ن: در صورتی که فایل اپلود نمیشه میتوانید به .RAR تبدیل کنید. +بسته شد. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده