AmiNPioneeR ارسال شده در September 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2017 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام فاندر محترم. از فاندر محترم خواهشمندم تو این مورد ایشون رسیدگی کنن. تو تلگرام هم اطلاع به ایشون داده شده. منیجر عزیز شما که مارا نوب تو سرور میبینید لیدری که انتخاب کردین از قانون هیچ اطلاعی ندارن و کلا غلط املایی دارند که طبق قانون NR یا News Reports سخترین فکشن و باید کامل کامل FE را رعایت کرده و طرز لایو گرفتن و طرز نوشتن کلمات و جملات حروف کوچیک و بزرگ خیلی حساس هست و طبق قانون هر کس تو News Reports قانون FE را بلد نباشد ممبر Kick و لیدر Demote میشود. • مدارک (فیلم یا عکس): | ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rixer ارسال شده در September 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2017 بنام ان که هر چه دارم از اوست سلام و خسته نباشید خدمت تمام تیم ادمین و منیجر های عزیز. اینجانب لیدر فعلی گروه خبرنگار به دفاع از بنده ی حقیر برخاسته و تقاضای صبر و شکیبایی تا انتهای پستم را دارم. بنده بازیکن قدیمی این سرور و به عنوان یک لیدر با تجربه در این سنف تمایل به اشتراک گزاشتن تعدادی عکس از زمان لیدری بنده در سال های قبل را دارم. اما قبل از عکس ها درج کنم بنده قریب به 1 سال است که در سمپ بازی نکرده بودم و حالا یک سوال؟ اگر بنده FE را بلد نبوده ام چگونه تست لیدری را قبول شده ام؟ اگر مشکل Goroh و یا Goruh است که در عکس های بنده اسکیرینی تحته عنوانه تکرار کلمه ی Goroh هست(در زمان قبل) و بنده طبق زمان قبل به غیر عمد و کاملا بر حسب عادت Goroh نوشته بودم. و اما در Live : هنگام لایو با Romel عزیز ایشون به بنده قبل از لایو اعلام کردند "من استرس دارم" و این استرس به دلیل کم بود و محدودیت زمان و حجم زیاده سولات به بنده نیز منتقل شد و مقدار از ان هم به دلیل تجربه ی دوباره ی لایو برای من بود و سعی بنده در فراهم کردن محیط شاد در بین بازیکنان در لحظات لایو بوده است. اگر به عکس های بنده نیز دقت حاصل فرمایید هر دوره یک چیز جدید به قوانین NR اضافه شده است و به نظرم این طبیعی است که یک بازیکن بعد از مدت ها دوری برگردد و اشتباه کوچک کند. این اشتباهات کاملا غیر عمد بوده و بنده در همگام کردن خودم با این قوانین مانند FE تمام و کمال تلاش می نمایم. اگر خطایی از بنده سر زده بنده پاسخگو در Ts نیز خواهم بود و این اشتباه کوچک را به حساب تازه بودن این قوانین برای بنده بگزارید و درخواست میکنم قبل از نتیجه گیری تمام شرایط را بار دیگر بسنجید. دوست عزیزی که شکایت کردین کاش مقداری معرفت به خرج میدادین و موضوع ماشینی که از بنده گرفتین را به طور شخصی حل میکردین که کار به اینجا کشیده نشود. با سپاس فراوان در پناه حق. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در October 2, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2017 طبق قانون سرور از هرکسی شکایت شده باشه و بعد از 24 ساعت پاسخ داده نشود. شکایت قبول شده و AV دریافت میکنند. AV 1 به دلیل رعایت نکردن FE در Live. AV 2 به دلیل رعایت نکردن حروف کوچیک و بزرگ و جمله سازی و FE. ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در October 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2017 با سلام. شکایت پذیرفته شد. (لیدر مورد نظر اخطار دریافت کرد) اولا شما معلوم نمیکنید و قوانین رو برای ما بازگو نمیکنید و فقط شکایت میکنید! ثانیا شما شکایت میکنید و ما اخطار رو به (بازیکن - هلپر - ادمین) مربوطه میدیم. لیدر محترم اشتباه کردن به قدمت بازیکن مربوطی نیست، با کمال احترام اما در صورت تکرار مجبور به اخراج شما از تیم کارکنان خواهیم بود. بسته شد. 1 ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده