HamidReza585 ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایونت duel with me برگزار شد من برنده شدم ولی جایزه ایونت به من داده نشد در صورتی که خود Far.Cry میگه جایزه رو داده. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RudeKid ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 لطفا تا ۲۴ ساعت آینده فیلم ایونت را برای بنده ارسال کنید تا بررسی شود. ???? ????????? ?????? V̲i̲P̲ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RudeKid ارسال شده در July 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما به دلیل عدم ارسال مدارک توسط برگزارکننده مسابقه تایید شد، فرد مربوطه مجازات خواهد شد. +بسته شد. ???? ????????? ?????? V̲i̲P̲ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده