Tabriz ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا و خود علی جان • توضیحات: با سلام علی جان بنده این تاپیک شکایت زدم بخاطر انتقاد چون شما مجازات نمیشید! بنده چند ماه هست تیکت دادم (پشتیبانی) چند ماه صبر کردم جواب بگیرم الان دیدم بعد چند ماه تیکت بسته شده و جوابی داده نشده و شما چندین بار توی متینگ استف فرمودید اگر تیکتی دیدید زود جواب بدید و اگر جواب ندید مجازات دارد ولی نمیدونم حرف های شما برای همه قید میکند جز خودتون بی احترامی نشه ولی واقعا دیگه قوانین مثل قبل بر سرور حکومت و تاثیر ندارد اگر هم ۵۰٪ سرور بای دادن ٪۲۰ بخاطر همین اجرا نکردن قوانین رفتن بازم معذرت میخوام بابت این تاپیک شکایت • مدارک (فیلم یا عکس):تیکت //پشتیبانی // ارتباط با موسس ویرایش شده July 10, 2022 توسط Arkan 1 1 ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2022 با سلام. بنده متأسفانه نتوانستم تیکتی داخل اکانت فروم شما پیدا کنم که بدون پاسخ باشد حتی الامکان آیدی تیکت را برای ما بفرستید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در August 12, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2022 (ویرایش شده) علی جان تیکت به تازگی پاسخ داده شده ولی بنده حرفم با شما بود تیکت بندرو وصل کردید به ادمین ها و اون مسعله توی تیکت نا عدالتی هنوزم در حال اجرا است و پشت ارتقا جان به جای محکمی وصل (علیرضا) و شکایت و توضحات داده شه بازم ایشون الکی رد کردن و تویه پیام ها هم بازم توضیح کامل داده میشه باز میگن که من توضیح دادم و وقتم رو نگیرید! این وقت ۱- گرفتن ایا؟ ۲ اصلا شکایت بنده چون تازه خواستم یه کاری رو انجام بدم فهمیدم ناعدالتیه پس این زمان نداره جسارت نشه ولی اینجا اصلا عدالت نداره مثل قبل و در پیامی برای شما مدارک و توضیحات رو میفرستم. ویرایش شده August 12, 2022 توسط Political 2 ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 13, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2022 شما همچنان آیدی تیکتی را نفرستادید و اصلاً نمیدانم در مورد کدام تیکت صحبت میکنید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده