MrArTiN ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بی عدالتی - پارتی بازی - بکس کشی - عدم رعایت قانون - پاک شدن شکایات - رعایت نکردن قانونی که اعلام کردین برای همه اجباریه (بنده که هربار سر این قانونا تلیغ یا بن شدم باید شما هم پاسخ گو باشید هیچ کس کار مارو راه نمیدازه - مگه شما اعلام نکردین سال 2015 بین اون همه پلیر متینگ کل پلیرا که اینجا حتی خود منم قانون شکنی کنم مجازات داره! نکنه مجازاتتون برای اشخاص ضعیف و بی کسه یا چیه؟) • مدارک (فیلم یا عکس): مدارکات به دلیل محرمانه بودن به ایشون داخل پی وی فرستاده شد!!! تماس هم گرفته شد!! ویرایش شده July 10, 2022 توسط HaJiGaN اطلاعات کاربری 1 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♥ ArTiN ♥ ♥Game Over♥ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 10, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 با سلام. لطفاً به صورت جداگانه هر قانونی که رعایت نشده را به همراه مدارک ارسال فرمایید و قسمت محرمانه مدارک را در صورت لزوم سانسور نمایید. من شکایتی را تا به حال مخفی نکردم و باید لینک شکایت یا موضوع آن به همراه اینکه توسط کدام کاربر و در کدام انجمن ایجاد شده ارسال فرمایید. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2022 به دلیل عدم ارسال پاسخ بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده