soldie ارسال شده در June 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و دورود ادمین @PabloEscobar منو به دلیل توهین به ادمین بن کرده. طبغ قوانین فروم فهاشی به ادمین اگه شدت پایین باشه 120 میوت هست. اگه شدت بالا باشه 3 روز بن هست. من بهشون توهین کردم ولی شدت پایین, فقط گفتم Kam sath! این شدت پایین محسوب میشه اصلان ما شدت بالا هم اگر در نظر بگرییم 3روز بن داره ولی ایشون منو هم 9 روز بن کرده هم 120 میوت و فقط به دلیل Reason: Tohin be admin پیگری بشه @Alireza • مدارک (فیلم یا عکس): UCP ????? ???? ?? ??? ??? ???, ??? ??? ????! ???????? ?? ??? ???? ????????? ????????g ───• · · · ⌞⌝ · · · •─── ───• · · · ⌞⌝ · · · •─── ویرایش شده June 30, 2022 توسط soldie لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
soldie ارسال شده در June 30, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2022 (ویرایش شده) Unban کرد پس میگیرم. ????? ???? ?? ??? ??? ???, ??? ??? ????! ???????? ?? ??? ???? ????????? ????????g ───• · · · ⌞⌝ · · · •─── ───• · · · ⌞⌝ · · · •─── ویرایش شده June 30, 2022 توسط soldie لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در June 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2022 با سلام و احترام @soldie در 2 ساعت قبل، soldie گفته است: پس میگیرم. شکایت شما بنا به درخواست خودتان رد شد، همچنین اکانت شما رفع محرومیت شد و ادمین بابت بن اشتباه مجازات شده اند. موفق و پیروز باشید. * بسته شد * 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده