Tabriz ارسال شده در June 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2022 سلام دوستان عزیز امروز یه چنتا عکس ساختم گفتم شاید کمی بتونم بخندونم اگر هم بد بود شما ببخشید نظرتون رو لطف کنید بگید که بدونم در چه حدی هست بعد اگه بد بود در خوب شدنش تلاش کنم عکس شماره ۱- عکس شماره ۲- عکس شماره ۳- عکس شماره ۴- عکس شماره ۵- بدرود، ? بعضی از عکسا موند یادم رفت بزارم ادامه عکسا در زیر قرار دارد. عکس شماره ۶ طرز فکر پسرا دخترا درمورد اجاسم و نوع دیگر استفاده از ان ها - عکس شماره ۷ البته موقعی که باگ میشه*- عکس شماره 8- عکس شماره ۹- @Rasputin بنده ازتون معذرت میخوام بابت اخرین عکس فقط چون دیگه شمام خریدو فروش میکنید همم میشناسه بخاطر همین گفتم چون معروف شدید (فقط یه مثال بود) ? 2 1 نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maznun ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 4 ساعت قبل، iSadra گفته است: سلام دوستان عزیز امروز یه چنتا عکس ساختم گفتم شاید کمی بتونم بخندونم اگر هم بد بود شما ببخشید نظرتون رو لطف کنید بگید که بدونم در چه حدی هست بعد اگه بد بود در خوب شدنش تلاش کنم عکس شماره ۱- عکس شماره ۲- عکس شماره ۳- عکس شماره ۴- عکس شماره ۵- بدرود، ? بعضی از عکسا موند یادم رفت بزارم ادامه عکسا در زیر قرار دارد. عکس شماره ۶ طرز فکر پسرا دخترا درمورد اجاسم و نوع دیگر استفاده از ان ها - عکس شماره ۷ البته موقعی که باگ میشه*- عکس شماره 8- عکس شماره ۹- @Rasputin بنده ازتون معذرت میخوام بابت اخرین عکس فقط چون دیگه شمام خریدو فروش میکنید همم میشناسه بخاطر همین گفتم چون معروف شدید (فقط یه مثال بود) ? ایول داداش کارات خوبن مثال هاتم که درست بود در کل فان بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 6 ساعت قبل، iSadra گفته است: عکس شماره ۹- در 6 ساعت قبل، iSadra گفته است: Rasputin بنده ازتون معذرت میخوام بابت اخرین عکس فقط چون دیگه شمام خریدو فروش میکنید همم میشناسه بخاطر همین گفتم چون معروف شدید (فقط یه مثال بود) ? ❤ 1 نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در June 25, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 4 ساعت قبل، ELCAPO گفته است: ایول داداش کارات خوبن مثال هاتم که درست بود در کل فان بود مرسی نظرتون رو گفتید نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 @Rasputin نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 4 دقیقه قبل، Soldier گفته است: @Rasputin #این_داستان_واقعیست @Aone تو هم ۲تا سلطانتو میخوای؟ بخدا سجاد گولم زد @SajAli نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 17 دقیقه قبل، Soldier گفته است: @Rasputin بنده به عنوان وکیل و مشاور علی آقا در مسائل اقتصادی لازم میدونم خدمت شما عرض کنم که شما با مِیل و رضایت قلبی اقدام به فروش وسیله نقلیه خود کردید حتی ما توافق بر 4 میلیون ارز رایج بازی کرده بودیم ولی برای اینکه خدایی نکرده حق شما ضایع نشه 100 هزار دلار اضافه به شما پرداخت شد. هرچند که پس از کارشناسی رنگ متوجه شدیم شاسی های اتومبیل شما سالم نبوده وحتی گلگیر عقب تعویض شده بود اقدام به فسخ معامله نکردیم. وگرنه علاوه بر مقدار پرداخت شده به شما هزینه ای به عنوان اختلاف در اوصاف اعلام شده از شما گرفته میشد. در پناه حق. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 1 دقیقه قبل، SajAli گفته است: بنده به عنوان وکیل و مشاور علی آقا در مسائل اقتصادی لازم میدونم خدمت شما عرض کنم که شما با مِیل و رضایت قلبی اقدام به فروش وسیله نقلیه خود کردید حتی ما توافق بر 4 میلیون ارز رایج بازی کرده بودیم ولی برای اینکه خدایی نکرده حق شما ضایع نشه 100 هزار دلار اضافه به شما پرداخت شد. هرچند که پس از کارشناسی رنگ متوجه شدیم شاسی های اتومبیل شما سالم نبوده وحتی گلگیر عقب تعویض شده بود اقدام به فسخ معامله نکردیم. وگرنه علاوه بر مقدار پرداخت شده به شما هزینه ای به عنوان اختلاف در اوصاف اعلام شده از شما گرفته میشد. در پناه حق. چه خوبه علی راسپوتین پسوورد اکانت سج علی و داره و ضمن اینکه شما با بنده ۴ میلیون قرارداد بستی و بعد از فروختنه ماشین به شما به مبلغ ۱$ شما 3.9 میلیون به بنده واریز کردی و بعد از پیگیری های بنده ما 70ک /Pay کردی در نتیجه 3.970 شما ماشین روخریدی در صورتی باید 4.5 بفروش میرسید . جعله هویت حرام است! نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 21 دقیقه قبل، Rasputin گفته است: @Aone تو هم ۲تا سلطانتو میخوای؟ سلطان های ایشون موجوده و اگر خواهان آنها باشند هر کدام را به قیمت 2.700.000 به ایشون بر میگردانیم در صورت تمایل عدد 1 را به پیام شخصی بنده ارسال کنید. با تشکر نمایندگی فروش اتومبیل های کارکرده راسپوتین و شرکا بجز بازیلی. در 2 دقیقه قبل، Soldier گفته است: چه خوبه علی راسپوتین پسوورد اکانت سج علی و داره و ضمن اینکه شما با بنده ۴ میلیون قرارداد بستی و بعد از فروختنه ماشین به شما به مبلغ ۱$ شما 3.9 میلیون به بنده واریز کردی و بعد از پیگیری های بنده ما 70ک /Pay کردی در نتیجه 3.970 شما ماشین روخریدی در صورتی باید 4.5 بفروش میرسید . جعله هویت حرام است! جنس خریداری شده پس داده نمیشود لطفا در انجام معاملات خود دقت لازم را به عمل اورید.پ.ن: باز هم اگر اتومبیلی برای فروش داشتید با قیمت های قدیم مارا بی خبر نگذارید.ما اتومبیل شمارا نقداً خریداریم، تأکید میکنم نقداً خریداریم. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nova ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 10 ساعت قبل، iSadra گفته است: سلام دوستان عزیز امروز یه چنتا عکس ساختم گفتم شاید کمی بتونم بخندونم اگر هم بد بود شما ببخشید نظرتون رو لطف کنید بگید که بدونم در چه حدی هست بعد اگه بد بود در خوب شدنش تلاش کنم عکس شماره ۱- عکس شماره ۲- عکس شماره ۳- عکس شماره ۴- عکس شماره ۵- بدرود، ? بعضی از عکسا موند یادم رفت بزارم ادامه عکسا در زیر قرار دارد. عکس شماره ۶ طرز فکر پسرا دخترا درمورد اجاسم و نوع دیگر استفاده از ان ها - عکس شماره ۷ البته موقعی که باگ میشه*- عکس شماره 8- عکس شماره ۹- @Rasputin بنده ازتون معذرت میخوام بابت اخرین عکس فقط چون دیگه شمام خریدو فروش میکنید همم میشناسه بخاطر همین گفتم چون معروف شدید (فقط یه مثال بود) ? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 اگه علی اومد یه چیزی ۱ دلار بهت سل داد بدون ضرر کردی و علی از اونور داره سود میکنه تجربه ثابت کرده نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 4 ساعت قبل، Rasputin گفته است: #این_داستان_واقعیست @Aone تو هم ۲تا سلطانتو میخوای؟ بخدا سجاد گولم زد @SajAli دابش ما خراب رفاقت هستیم ولی رفیق در پی خراب کردن ما سوسماس پلیز در 3 ساعت قبل، SajAli گفته است: سلطان های ایشون موجوده و اگر خواهان آنها باشند هر کدام را به قیمت 2.700.000 به ایشون بر میگردانیم در صورت تمایل عدد 1 را به پیام شخصی بنده ارسال کنید. با تشکر نمایندگی فروش اتومبیل های کارکرده راسپوتین و شرکا بجز بازیلی. جنس خریداری شده پس داده نمیشود لطفا در انجام معاملات خود دقت لازم را به عمل اورید.پ.ن: باز هم اگر اتومبیلی برای فروش داشتید با قیمت های قدیم مارا بی خبر نگذارید.ما اتومبیل شمارا نقداً خریداریم، تأکید میکنم نقداً خریداریم. Karma is real کارما جوابتو میده نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در June 25, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 11 ساعت قبل، SajAli گفته است: بنده به عنوان وکیل و مشاور علی آقا در مسائل اقتصادی لازم میدونم خدمت شما عرض کنم که شما با مِیل و رضایت قلبی اقدام به فروش وسیله نقلیه خود کردید حتی ما توافق بر 4 میلیون ارز رایج بازی کرده بودیم ولی برای اینکه خدایی نکرده حق شما ضایع نشه 100 هزار دلار اضافه به شما پرداخت شد. هرچند که پس از کارشناسی رنگ متوجه شدیم شاسی های اتومبیل شما سالم نبوده وحتی گلگیر عقب تعویض شده بود اقدام به فسخ معامله نکردیم. وگرنه علاوه بر مقدار پرداخت شده به شما هزینه ای به عنوان اختلاف در اوصاف اعلام شده از شما گرفته میشد. در پناه حق. بابا دس خوش XD بخاطر این ایراد میگیر اونم چه چیزی 1 نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 13 ساعت قبل، AlenLion گفته است: اگه علی اومد یه چیزی ۱ دلار بهت سل داد بدون ضرر کردی و علی از اونور داره سود میکنه تجربه ثابت کرده الان من ازش Approval گرفتم یعنی ضرر کردم اون سود کرد؟ @Rasputin راست میگه این؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 16 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: الان من ازش Approval گرفتم یعنی ضرر کردم اون سود کرد؟ @Rasputin راست میگه این؟ راست میگن به همه ۵۰ کا شیرینی دادم به تو ۲۸ کا در 13 ساعت قبل، AlenLion گفته است: اگه علی اومد یه چیزی ۱ دلار بهت سل داد بدون ضرر کردی و علی از اونور داره سود میکنه تجربه ثابت کرده نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 5 دقیقه قبل، Rasputin گفته است: راست میگن به همه ۵۰ کا شیرینی دادم به تو ۲۸ کا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 25 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: الان من ازش Approval گرفتم یعنی ضرر کردم اون سود کرد؟ @Rasputin راست میگه این؟ شک نکن ضرر کردی علی از اونور سود کرده نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در هم اکنون، AlenLion گفته است: شک نکن ضرر کردی علی از اونور سود کرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 9 دقیقه قبل، Rasputin گفته است: راست میگن به همه ۵۰ کا شیرینی دادم به تو ۲۸ کا کجا به من شیرینی ندادی نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در هم اکنون، AlenLion گفته است: کجا به من شیرینی ندادی ندیدمت عزیزم فردا بیا بروی چشم نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در 2 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: ضرر بدی کردی کامی در 1 دقیقه قبل، Rasputin گفته است: ندیدمت عزیزم فردا بیا بروی چشم بهبه علی میخواد شیرینی بده علی خیلی دلال خوبیه اصلا ضرر نکردی سود کردی 2 نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در June 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2022 در هم اکنون، AlenLion گفته است: ضرر بدی کردی کامی صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در June 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 عجبز نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M0rphine ارسال شده در June 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2022 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/And.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در June 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2022 @Rasputin @SajAli نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.