AsirAm ارسال شده در June 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من در روز 2022-06-14 به فکشن اومدم و به دلایلی نتوستم چند روز عکس روزانه بزارم من آخر در 2022-06-22 کیک شدم نمد دیگه • مدارک (فیلم یا عکس): UCP 1 انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MILADemon ارسال شده در June 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2022 (ویرایش شده) با سلام و احترام به شاکی محترما طبق گفته خود شما، چند روزی عکس نزاشتید بار اول و دوم AV و بار سوم FW دریافت کردید شما 2 عدد AV دریافت کردید که FW گرفتید و بار سوم هم FW گرفتید که اگر زیر 10 روز باشه با 80FP از اقلیت اخراج خواهید شد. نقل قول • فعالیت های انجمنی تمامی اعضای News Reporter در صورت مرخصی نبودن، روزانه موظف به گرفتن 1 عکس زیبا/خبری از سرور (بازی) می باشند و قرار دادن آن 1 عکس در تاپیک زیر می باشند. (مجازات: بار اول و دوم AV و دفعات بعدی Faction Warn) موفق و پیروز باشید. ویرایش شده June 23, 2022 توسط MILADemon 5 1 2 6Sixty Nine9 تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس }} بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در June 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2022 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @llErrorsll شکایت شما رد شد. عملکرد لیدر مربوطه با توجه به توضیحات و مدارک ارسالی صحیح بوده است. +موفق باشید. +بسته شد. Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده