TheMasTeR ارسال شده در June 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2022 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: Crash shodim - توضیحات کامل مشکل: سلام موقعی که Brief میاد و فیلم رو با OCam روشن میکنم، تا روی فرد تلپورت میشم کرش میشم جالب اینه که باز میام تو بازی روش Goto میکنم ولی بازم کرش میشم -هیچ مودی ندارم -GTA هم از Arsacia.ir/i دانلود کردم نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
CyberDyne ارسال شده در June 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2022 تقصیر آمریکا هست +بسته شد نقل قول لینک به دیدگاه
Dillon ارسال شده در June 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2022 سیستمت ضعیفه این باگ نیس نقل قول لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در July 5, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2022 در در ۱۴۰۱/۳/۳۱ در 14:51، TOR گفته است: سیستمت ضعیفه این باگ نیس این که سیستمم ضعیفه رو قبول دارم ولی فیلم رو هم روشن میکنم FPS 101 هست و دراپ نمیشه پ.ن: ویندوز رو دوباره 7 کردم مشکلم حل شد نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در July 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2022 طنز بود... 2 نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
FBI ارسال شده در July 28, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2022 N نقل قول فرمانده قهرمان سپاه همیشه پیروز قدس لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.