Nicholas ارسال شده در September 25, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: همه چیز در مدارک موجود است. ممنون میشم به این لینک مراجعه کنید و FEnglish رو رعایت کنید. • توضیحات: سلام. سطح FEnglish لیدر گارد ملی (NorthLord) رو در این اسکرین مشاهده میکنید. • مدارک (فیلم یا عکس): ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenLady ارسال شده در September 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2017 با سلام خدمت شما دوست عزیز از مدیریت سرور سوال شده و اخبار دولتی به این شکل از نظر ایشان مشکلی ندارد. 1 از 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در October 1, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2017 بسم الله الرحمن الرحیم ممنون میشم به شکایت من رسیدگی بشه و لیدر مربوطه اخطار دریافت کنه. با تشکر ......... ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در October 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2017 (ویرایش شده) لیدر مورد نظر 24 ساعت حق پاسخگویی به این شکایت را دارا خواهد بود. ویرایش شده October 2, 2017 توسط Adrenaline ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingInTheNorth ارسال شده در October 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2017 اتهام رو اگر مشخص کنین دقیقا چیه بهش پاسخ بدم چیز عجیبی ندیدم والا دوستان هم گفتن خود منیجر گفته مشکل نداره این /gov 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در October 24, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2017 با سلام. شکایت رد شد (کار لیدر مورد نظر با هماهنگی و صحیح بوده است). راجع به زبان FEnglish با ایشان بحث شد و اخطار لازم داده شد. بسته شد. ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده