Tabriz ارسال شده در May 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2022 (ویرایش شده) با سلام خدمت شما دوستانه عزیز یه چنتا عکس خواستم بزارم یه لبخند کوچیکی بیارم رو لب هاتون ایشالله این اتفاق هم بیوفته. قیافه یه دوست عزیز که با هلپر ها مشکل داره قیافه من وقتی FBI دستم گان میبینه? . . لطفا لایک و نظر یادتون نره ? بدرود. ویرایش شده May 18, 2022 توسط iSadra 2 نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در May 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2022 نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در May 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2022 در 27 دقیقه قبل، iSadra گفته است: طنز تلخ 1 نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در May 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2022 در 17 دقیقه قبل، Brutalest گفته است: طنز تلخ نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در May 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2022 در 4 ساعت قبل، iSadra گفته است: با سلام خدمت شما دوستانه عزیز یه چنتا عکس خواستم بزارم یه لبخند کوچیکی بیارم رو لب هاتون ایشالله این اتفاق هم بیوفته. قیافه یه دوست عزیز که با هلپر ها مشکل داره وقتی که آدم نیست بهتره بگم اکثر کسایی که این کار می کنند اصلا انسانیت ندارند 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در May 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2022 در 2 دقیقه قبل، iKamyar گفته است: وقتی که آدم نیست بهتره بگم اکثر کسایی که این کار می کنند اصلا انسانیت ندارند سخن حیکمانه نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در May 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2022 در 7 ساعت قبل، iSadra گفته است: قیافه من وقتی FBI دستم گان میبینه داش اگ گان داری تعارف نکن 300-7779 گیم زنگ بزن خودم بیام از دست غرییه نری زندان 2 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در May 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2022 در 17 دقیقه قبل، Asli گفته است: داش اگ گان داری تعارف نکن 300-7779 گیم زنگ بزن خودم بیام از دست غرییه نری زندان جواب نمیدن نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در May 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2022 چقدر تو خنده داری لعنتیییی باو @Asli @MiladME پاشید برید استعداد این بچه رو کشف کنید داره تلف میشه من نگرانشم در 7 ساعت قبل، iKamyar گفته است: وقتی که آدم نیست بهتره بگم اکثر کسایی که این کار می کنند اصلا انسانیت ندارند چرا من helpme میدم یه حرفی میزنم که تهش اون هلپره زیر من میکشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در May 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2022 در 16 ساعت قبل، iSadra گفته است: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در May 19, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2022 در 10 ساعت قبل، Asli گفته است: داش اگ گان داری تعارف نکن 300-7779 گیم زنگ بزن خودم بیام از دست غرییه نری زندان در 12 ساعت قبل، iKamyar گفته است: وقتی که آدم نیست بهتره بگم اکثر کسایی که این کار می کنند اصلا انسانیت ندارند واقعا در 5 ساعت قبل، Camera گفته است: چقدر تو خنده داری لعنتیییی باو @Asli @MiladME پاشید برید استعداد این بچه رو کشف کنید داره تلف میشه من نگرانشم چرا من helpme میدم یه حرفی میزنم که تهش اون هلپره زیر من میکشه؟ فاقد اهمیت در 10 ساعت قبل، Asli گفته است: داش اگ گان داری تعارف نکن بروی چشم نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2022 خَندَ میکِنی؟ شیبِ خَط نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در May 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2022 در ۱ ساعت قبل، 404 گفته است: خَندَ میکِنی؟ شیبِ خَط شما اگ؟ ... نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2022 در ۱ ساعت قبل، Asli گفته است: شما اگ؟ ... همتون ملتفت شین نمیتونین حتی جیب سدمصطفی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در May 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2022 در 54 دقیقه قبل، 404 گفته است: همتون ملتفت شین نمیتونین حتی جیب سدمصطفی ملتفت ینی شیب مرگ نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shapur ارسال شده در May 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2022 خوشم اومد دوباره بزار از این عکسا حالو هوا عوض کنیم... 1 نقل قول THEY SMILE IN MY FACE BUT IN THEIR EYES I SEE THE HATE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در May 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2022 اون وانتد کیل کاملا درسته نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steres ارسال شده در June 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۲۸ در 20:22، iSadra گفته است: با سلام خدمت شما دوستانه عزیز یه چنتا عکس خواستم بزارم یه لبخند کوچیکی بیارم رو لب هاتون ایشالله این اتفاق هم بیوفته. قیافه یه دوست عزیز که با هلپر ها مشکل داره قیافه من وقتی FBI دستم گان میبینه? . . لطفا لایک و نظر یادتون نره ? بدرود. اگر من گشتمت گان داشتی یک لبخند این جوری بزنی بهت وانتد نمیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در June 10, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2022 عزیزم امیر جان یک ادم باید جنبه شوخی داشته باشه بعد اصلا من چیز خاصی نگفتم به کسی اشاره نکردم! در در ۱۴۰۱/۳/۲ در 05:35، SnoopDogg گفته است: خوشم اومد دوباره بزار از این عکسا حالو هوا عوض کنیم... چشم بن بودم تازه Un ban شدم از الان دیگه شروع میکنم بازم بزارم نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۲۸ در 20:22، iSadra گفته است: با سلام خدمت شما دوستانه عزیز یه چنتا عکس خواستم بزارم یه لبخند کوچیکی بیارم رو لب هاتون ایشالله این اتفاق هم بیوفته. قیافه یه دوست عزیز که با هلپر ها مشکل داره قیافه من وقتی FBI دستم گان میبینه? . . لطفا لایک و نظر یادتون نره ? بدرود. بسیار هم عالی نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedErfan ارسال شده در March 21 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21 رکورد کال با یه نفر رو زدم نقل قول دعاتون قوی ، مُحتوا ضعیف...!️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CrimeSide ارسال شده در August 2 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2 منطق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 طنز خوبی بود نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! TMM. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.