MaslhKhan ارسال شده در May 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون با هماهنگیه لیدر با وعده دادن این که برای من وار فکشنم را بزنند و مثبت کنند از اکانت من دزدی کردند آقای Sudden نام خود را پس از فهمیدن این که من میخواهم شکایت کنم عوض کردند به Fazaki که همین دلیلی بر گناهکار بودن ایشون هست.به تعدتد 3کا گلد از من کم شده. • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک فیلم: https://uupload.ir/view/youcut_۲۰۲۲۰۵۰۵_۱۷۴۰۲۳۵۰۷_v2og.mp4/ عکس: ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ Legedns Also Die ¸¸♫·¯·♪¸¸♩·¯·♬¸¸ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در May 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2022 با سلام. از اکانت شما گلد به پول تبدیل شده با دستور /Shop و Share اکانت کردن رو خودتان قبول کردید. ما مسئولیتی در قبال Share account نداریم و از اکانت شما اموالی به فرد دیگر داده نشده شکایت شما رد شد. +بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده