Alpachino ارسال شده در May 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2022 کلن Paydar Family ساخته شد . هر کس دوست داشت بیاد بهم پیام بده یا توی سرور با من یا ساب لیدر تماس بگیره (لول 20+ و فقط پلیر های فعال) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2022 میگی پایدار پایداریم تا تهش تا پای داری سوسی تو که قاره آمریکایی یه تُک پا بیا تهران اگه * داری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در May 1, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2022 در 3 دقیقه قبل، 404 گفته است: میگی پایدار پایداریم تا تهش تا پای داری سوسی تو که قاره آمریکایی یه تُک پا بیا تهران اگه * داری 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2022 در 47 دقیقه قبل، Alpachino گفته است: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در May 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2022 در 5 ساعت قبل، Alpachino گفته است: کلن Paydar Family ساخته شد . هر کس دوست داشت بیاد بهم پیام بده یا توی سرور با من یا ساب لیدر تماس بگیره (لول 20+ و فقط پلیر های فعال) چی بگیم 1 نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Qaribe ارسال شده در May 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2022 در 5 ساعت قبل، 404 گفته است: میگی پایدار پایداریم تا تهش تا پای داری سوسی تو که قاره آمریکایی یه تُک پا بیا تهران اگه * داری یه تک پا بیا تهران اگه بووووووق داری نقل قول من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم شبو آتیش بکشم تا به فردا برسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2022 در 51 دقیقه قبل، Qaribe گفته است: یه تک پا بیا تهران اگه بووووووق داری آقا من ملفتفیام. حرف تو دهن ما نذار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2022 در 11 ساعت قبل، 404 گفته است: آقا من ملفتفیام. حرف تو دهن ما نذار ملتفتیاااا نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2022 در 44 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: ملتفتیاااا هلپرا جمع شید اومدم میخ تابوتتونو بکوبم. -کشندگانزیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2022 در 1 ساعت قبل، 404 گفته است: هلپرا جمع شید اومدم میخ تابوتتونو بکوبم. -کشندگانزیر جناب ادمین بودم نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2022 در ۱ ساعت قبل، Sepehr گفته است: جناب ادمین بودم میدونم ستون. دیوار کوتاه تر از هلپرا پیدا نکردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2022 در ۱ ساعت قبل، 404 گفته است: میدونم ستون. دیوار کوتاه تر از هلپرا پیدا نکردم. نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2022 در 1 ساعت قبل، Sepehr گفته است: همینو میتونستی در غالب ی واکنش بیان کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۱۱ در 17:18، Alpachino گفته است: ساب لیدر اها در در ۱۴۰۱/۲/۱۱ در 17:18، Alpachino گفته است: ساب لیدر این برا فکشنه* ???????? 1 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در May 2, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2022 در 11 ساعت قبل، Sepehr گفته است: جناب ادمین بودم یادته روزه اولی که ریجستر کردی با این اسکین اومده بودی پیشم ؟ در 55 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: اها این برا فکشنه* ???????? عزیزم جایگزین لیدر و کسی که بعده لیدر مدیریت اون فضا رو داره بش میگن ساب لیدر. در 6 ساعت قبل، 404 گفته است: همینو میتونستی در غالب ی واکنش بیان کنی واکنشت به دیس جدید حاج حصین چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در May 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2022 در 3 ساعت قبل، Alpachino گفته است: یادته روزه اولی که ریجستر کردی با این اسکین اومده بودی پیشم مهم اینه که کی ۵ صفحه ML پر کرده ستونم در 3 ساعت قبل، Alpachino گفته است: واکنشت به دیس جدید حاج حصین چیه نشنیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در May 3, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2022 در 7 ساعت قبل، 404 گفته است: مهم اینه که کی ۵ صفحه ML پر کرده ستونم مهم همون روزه اوله که کامند های سرور رو یاد بگیری. وگرنه به ml نمیرسی منم اگ میخواستم از 2018 اینطور انلاین باشم تو ارسا یا با vps اکانتمو اسلیپ بذارم تا الان 30 بار ادمین شده بودم (شاعر میفرماید تو کجا بودی وقتی پلیر به سمپ عرضه میکردم / حالا همه گنده شدن برا خودشون از یادا رفته ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2022 در 12 ساعت قبل، Sepehr گفته است: اها این برا فکشنه* ???????? @Asli چرا با اکانت من میای پست میدی؟؟ نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در May 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2022 در 11 ساعت قبل، Alpachino گفته است: مهم همون روزه اوله که کامند های سرور رو یاد بگیری. وگرنه به ml نمیرسی منم اگ میخواستم از 2018 اینطور انلاین باشم تو ارسا یا با vps اکانتمو اسلیپ بذارم تا الان 30 بار ادمین شده بودم (شاعر میفرماید تو کجا بودی وقتی پلیر به سمپ عرضه میکردم / حالا همه گنده شدن برا خودشون از یادا رفته ) شاعر یجا دیگ میفرماید با اگر ها زندگی نکنید ???????? نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در May 4, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2022 در 11 ساعت قبل، Asli گفته است: شاعر یجا دیگ میفرماید با اگر ها زندگی نکنید ???????? والا اگرش دسته خودمونه. میخوای اراده کنم رنک بگیرم؟ خیلی ها آرزو شونه تبلیغ سرور شون فقط یکماه تو سایتم باشه. بدون پلی دادن هم به راحتی میتونم رنک بگیرم. فرق منو تو اینجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در May 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2022 در 12 دقیقه قبل، Alpachino گفته است: والا اگرش دسته خودمونه. میخوای اراده کنم رنک بگیرم؟ خیلی ها آرزو شونه تبلیغ سرور شون فقط یکماه تو سایتم باشه. بدون پلی دادن هم به راحتی میتونم رنک بگیرم. فرق منو تو اینجاست نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در May 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2022 در ۱ ساعت قبل، Alpachino گفته است: سایتم دادا آدرس مده؟ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در May 4, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2022 در 1 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: دادا آدرس مده؟ بنویسی اولین مرجع سمپ ایران میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در May 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2022 در 1 دقیقه قبل، Alpachino گفته است: بنویسی اولین مرجع سمپ ایران میاد گامست انلاینه؟ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در May 4, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2022 در 2 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: گامست انلاینه؟ هن : / نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.