Astroid ارسال شده در April 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2022 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs:https://uupload.ir/view/aglog_7tqq.txt/ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی:https://uupload.ir/view/game_۲۲۰۴۲۹۱۹۳۷۳۶_kwil.mp4/ - توضیحات کامل مشکل: موقع کانکت شدن به بازی Error میده ممنون میشم رسیدگی کنی @ArSaCiA ویرایش شده April 29, 2022 توسط Astroid نقل قول .I don’t care how they judge me, Because The judge is only God, and enough "Astroid" لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در April 30, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2022 با سلام. لطفاً مطمئن شوید که پارتیشن ها/درایو های شما در دسترس و سالم می باشند. نقل قول لینک به دیدگاه
Astroid ارسال شده در April 30, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2022 درست کردم BitLocker رو on کردم مشکل حل شد. ممنون نقل قول .I don’t care how they judge me, Because The judge is only God, and enough "Astroid" لینک به دیدگاه
Astroid ارسال شده در April 30, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2022 @ArSaCiA علی کامپیوتر رو خاموش کردم بعد روشنش کردم رفتم تو بازی بازم دیدم همون error رو میده failed to set pointer نقل قول .I don’t care how they judge me, Because The judge is only God, and enough "Astroid" لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در April 30, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2022 در 59 دقیقه قبل، Astroid گفته است: @ArSaCiA علی کامپیوتر رو خاموش کردم بعد روشنش کردم رفتم تو بازی بازم دیدم همون error رو میده failed to set pointer این مشکل مربوط به پارتیشن/درایو های شما می باشد. آیا کد جدیدی در ارور دریافت می کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Astroid ارسال شده در April 30, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2022 نه همون کده درایو ام یه بار format کردم خب چجوری این مشکل درایو رو حل کنم اگه بخش بخش به من بگی ممنون میشم در 21 دقیقه قبل، Astroid گفته است: نه همون کده درایو ام یه بار format کردم خب چجوری این مشکل درایو رو حل کنم اگه بخش بخش به من بگی ممنون میشم @ArSaCiA نقل قول .I don’t care how they judge me, Because The judge is only God, and enough "Astroid" لینک به دیدگاه
Supervisor ارسال شده در September 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2022 @ArSaCiA علی اقا، میشه لطف کنی بگی لانچر و بازی که تو درایو C نصبه، چه نیازی به درایو های دیگه داره که باید Unlock باشه؟! و چجوری میشه دسترسی داد به برنامه؟ منم الان درگیر این مشکلم و تا درایور دیگهام رو آنلاک نکنم بازی اجرا نمیشه. نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه
S3n ارسال شده در October 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2022 درود آقایون من درگیر این مشکلم میشه دقیق توضیح بدید که راه حلش چیه؟ دقیقا همین ارور رو میگیرم نقل قول لینک به دیدگاه
amir1111 ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 منم همین مشکلو دارم کدش فرق داره نقل قول لینک به دیدگاه
LocMax ارسال شده در July 28 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 سلام کسی راه حل این مشکل رو یدا کرده ک باید چیکار کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.