Rony ارسال شده در May 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2022 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۲/۱ در 16:13، Alpachino گفته است: یه ویدیو فقط دارم از تابستون 2020 که واقعا چه حالی میکردیم تو ارسا . این ویدیو حمله کلن tz و SOA به منو GSG بود که خب ضعیف بودیم ولی با این حال کیف میکردیم تو ارسا چه تو کلن خودمون چه توی bns https://uupload.ir/view/241168244_205401258309396_4451740340625836120_n_5lde.mp4/ جز من و Kian همه ی پلیرای توی فیلم رفتن وای من یادمه دقیقا بگرد بیین یه sinak2467 اونوار نمیچرخه؟ یه کلنم این آخرا بود اسمش [Ali] یادتونه؟ ویرایش شده May 7, 2022 توسط Rony 1 نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در May 7, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2022 در ۱ ساعت قبل، Rony گفته است: وای من یادمه دقیقا بگرد بیین یه sinak2467 اونوار نمیچرخه؟ یه کلنم این آخرا بود اسمش [Ali] یادتونه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Feu ارسال شده در May 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۱ در 16:13، Alpachino گفته است: یه ویدیو فقط دارم از تابستون 2020 که واقعا چه حالی میکردیم تو ارسا . این ویدیو حمله کلن tz و SOA به منو GSG بود که خب ضعیف بودیم ولی با این حال کیف میکردیم تو ارسا چه تو کلن خودمون چه توی bns https://uupload.ir/view/241168244_205401258309396_4451740340625836120_n_5lde.mp4/ جز من و Kian همه ی پلیرای توی فیلم رفتن عجیبه نقل قول ᵢ ₐₘ ₗₑₐᵣₙᵢₙg ₜₕₐₜ wₕₒ ᵢ ₐₘ ᵢₛ ₙₒₜ ₛₒ bₐd 𝐀𝐥𝐢 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در May 9, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2022 در هم اکنون، Feu گفته است: عجیبه chish ajibe sotoon نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در May 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2022 هنوزم کیفیتش بده نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در May 30, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2022 حاجییی سمپپ دلم سمپپ میخوادد نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 اینجا هنوز با سمپ میومدم سرور اونقدر چیزای خوب داشت که کسی اونا رو ول نمیکرد بیاد به من لانچرو یاد بده اونقدر هم درامدا زیاد بود همه ایونتای Dance میزاشتن اصلا براشون مهم نبود پولشون چون Fish و چیزای دیگه هم بود یادمه لول 20 شدم فکر کنم اخر لایس گرفتم شروع کردم به فیش گرفتن (کسیو تو این عکس میشناسین؟ تنها عکسیه که از اون موقع دارم) نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 در 6 ساعت قبل، Guardian گفته است: اینجا هنوز با سمپ میومدم سرور اونقدر چیزای خوب داشت که کسی اونا رو ول نمیکرد بیاد به من لانچرو یاد بده اونقدر هم درامدا زیاد بود همه ایونتای Dance میزاشتن اصلا براشون مهم نبود پولشون چون Fish و چیزای دیگه هم بود یادمه لول 20 شدم فکر کنم اخر لایس گرفتم شروع کردم به فیش گرفتن (کسیو تو این عکس میشناسین؟ تنها عکسیه که از اون موقع دارم) عه اینجا منم هستم نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 در 12 ساعت قبل، Guardian گفته است: (کسیو تو این عکس میشناسین؟ تنها عکسیه که از اون موقع دارم) 90درصدشونو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در June 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2022 در 22 دقیقه قبل، 404 گفته است: 90درصدشونو خودم فقط Cent میشناسم تو اینجا نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در July 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۱ در 16:13، Alpachino گفته است: جز من و Kian همه ی پلیرای توی فیلم رفتن هعب 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DiViNePoWeR ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۱ در 16:13، Alpachino گفته است: یه ویدیو فقط دارم از تابستون 2020 که واقعا چه حالی میکردیم تو ارسا . این ویدیو حمله کلن tz و SOA به منو GSG بود که خب ضعیف بودیم ولی با این حال کیف میکردیم تو ارسا چه تو کلن خودمون چه توی bns https://uupload.ir/view/241168244_205401258309396_4451740340625836120_n_5lde.mp4/ جز من و Kian همه ی پلیرای توی فیلم رفتن ...Comingsoon @Nikootine نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 در 2 ساعت قبل، DiViNePoWeR گفته است: ...Comingsoon @Nikootine نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در July 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۱ در 16:13، Alpachino گفته است: یه ویدیو فقط دارم از تابستون 2020 که واقعا چه حالی میکردیم تو ارسا آره یادش بخیر یه سال بعدش وارد موزیک رپ شدی و دیس ترکی به اسم END رو منتشر کردی که خداروشکر کن اینجا فرومه نمیتونم چیزی بگم واقعا یادش بخیر آرین جان 1 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در July 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2022 هههههههههههعععببببب نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sopap ارسال شده در July 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۲۹ در 04:33، Umbrella234 گفته است: هههههههههههعععببببب تو قیافت به سیگار میخوره یهودی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ruger ارسال شده در July 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aone ارسال شده در August 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2022 در در ۱۴۰۱/۵/۳ در 00:30، Sopap گفته است: تو قیافت به سیگار میخوره یهودی؟ نقل قول -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [1] [1] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- م̴ن̴ ̴س̴ق̴و̴ط̴ ̴ک̴ر̴د̴م̴ ̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴س̴ک̴و̴ت̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ م̴ن̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴خ̴ت̴ ̴ق̴ل̴ب̴م̴و̴ ̴ه̴م̴ه̴ ̴چ̴ه̴ ̴س̴و̴د̴ ̴ک̴ر̴د̴ن̴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در November 24, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۱۷ در 18:38، Turkmen گفته است: فقط [GT] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spider ارسال شده در November 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2022 در در ۱۴۰۱/۳/۲۲ در 10:30، Guardian گفته است: اینجا هنوز با سمپ میومدم سرور اونقدر چیزای خوب داشت که کسی اونا رو ول نمیکرد بیاد به من لانچرو یاد بده اونقدر هم درامدا زیاد بود همه ایونتای Dance میزاشتن اصلا براشون مهم نبود پولشون چون Fish و چیزای دیگه هم بود یادمه لول 20 شدم فکر کنم اخر لایس گرفتم شروع کردم به فیش گرفتن (کسیو تو این عکس میشناسین؟ تنها عکسیه که از اون موقع دارم) حقیقتا اون زمان تازه امدم گیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در November 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2022 در 14 ساعت قبل، JvDAdler گفته است: حقیقتا اون زمان تازه امدم گیم نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در November 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۱ در 16:13، Alpachino گفته است: یه ویدیو فقط دارم از تابستون 2020 که واقعا چه حالی میکردیم تو ارسا . این ویدیو حمله کلن tz و SOA به منو GSG بود که خب ضعیف بودیم ولی با این حال کیف میکردیم تو ارسا چه تو کلن خودمون چه توی bns https://uupload.ir/view/241168244_205401258309396_4451740340625836120_n_5lde.mp4/ جز من و Kian همه ی پلیرای توی فیلم رفتن نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spider ارسال شده در November 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2022 در 3 ساعت قبل، Guardian گفته است: نخند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در November 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2022 در در ۱۴۰۱/۳/۲۲ در 10:30، Guardian گفته است: اینجا هنوز با سمپ میومدم سرور اونقدر چیزای خوب داشت که کسی اونا رو ول نمیکرد بیاد به من لانچرو یاد بده اونقدر هم درامدا زیاد بود همه ایونتای Dance میزاشتن اصلا براشون مهم نبود پولشون چون Fish و چیزای دیگه هم بود یادمه لول 20 شدم فکر کنم اخر لایس گرفتم شروع کردم به فیش گرفتن (کسیو تو این عکس میشناسین؟ تنها عکسیه که از اون موقع دارم) ععع sakhid000منم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alpachino ارسال شده در November 26, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2022 زیر خاکی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.