KINGE ارسال شده در April 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: من به هیچ ادمینی توهین نکردم اما ایشون می گویند شما به ادمین توهین کردین و من رو محروم کردند به گفته ی خودشون مدارکی ندارند در مدارک من موجود است • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در April 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2022 با سلام و احترام خدمت شما شاکی گرامی مدارک توهین شما ارسال شد! ضمنا شما نمیتونید از اعضای استف به هر دلیلی درخواست مدرک کنید شما فقط میتوانید شکایت کنید و سرپرست مربوطه از ما درخواست مدرک کند! Staff Note: Link 1 King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2022 با سلام و احترام @KINGE در در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، ArSaCiA گفته است: استفاده بر علیه ادمینها و یا سرور: - تمسخر و توهینهای با شدت کم: 120 دقیقه محرومیت از صحبت. - توهینهای با شدت زیاد: 3 روز محرومیت. مجازات در صورت تکرار در هر بار +3 روز محرومیت اضافی خواهد شد. انجام پذیرفتن و مجازات آنها فقط و فقط برای محیط خود بازی و محیط کنترل پنل کاربری و یا انجمن می باشد. ادمینها در صورت لزوم میتوانند با کسب اجازه از مدیران و یا سرپرست از مجازات شدیدتری استفاده نمایند. مدارک ادمین مربوطه کامل می باشد، محرومیت شما درست می باشد. شکایت شما رد شد، بسته شد. 1 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده