WorstPlayer ارسال شده در April 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2022 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من اصلا نمیدونم چرا منو به دلیل مد غیرمجاز بن کردن منی که سیستم قوی دارم دوست دارم با مد گرافیکی عالی بازی کنم اگه مدرکی داری که مد گرافیکی من برتری میده رو کن • مدارک (فیلم یا عکس): مدرکی نیست دیگه زده منو بن کرده 1 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در April 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2022 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم مدارک به سرپرست ارسال گردید. +موفق باشید. Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در April 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2022 با سلام و احترام @WorstPlayer در در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، ArSaCiA گفته است: مودهای غیرمجاز: مودهایی که باعث برتری شما نسبت به سایر بازیکنان شود (مجازات: 30 روز محرومیت) شما مجاز به داشتن این مودها در سیستم خود نیستید. اگر شما در استفاده از مودها مشکوک بودید و از مجاز بودن آن اطمینان ندارید، از آن استفاده نکنید. عملکرد ادمین مربوطه صحیح می باشد. شکایت شما رد شد، بسته شد. 1 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده