Soheilk2 ارسال شده در September 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من یکی از ممبر هارو با گان کشتم و یارو کال 110 داد و من /Q کردم به دلیل بالا بودن پینگم چون خارج از کشورم مجبورم با وی پی ان کانکت شم و لگ میشم و ادمین MaTris بی دلیل و مدرک 360 مین بندرو ajail کرده لطفا ریسدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده September 18, 2017 توسط Soheilk2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTriS ارسال شده در September 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2017 سلام دوست عزیز. لطفا به جای اینکه وقت ادمین رو بگیرید سعی کنید خودتون رو درست کنید که اینکار هارو انجام ندهید. فیلم: http://s9.picofile.com/file/8306896800/avc_bandicam_2017_09_19_21_35_00_311.mp4.html و بله به خاطره لگ /Q دادید؟ اینم عکس از /Q که /Call 110 هم در کار نبوده. کلیک کنید امیدوارم دیگر از شکایت های الکی پرهیز کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soheilk2 ارسال شده در September 21, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2017 دوست عزیز اولا شما رو ای دی faraazi.king اسپک بودی و دوما من خودم بالا نوشتم یک پلیرو زدم اول درست بخون بعد یاد بده وقت ادمینارو بگیریم یا نگیریم مدرکی هم که دادین به من ربط نداره شما بدون اینکه بدونی طرف call 110 کرده یا نه ajail میکنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTriS ارسال شده در September 24, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2017 به نام خدا. 1.بنده گفتم مگر کسی رو نزدید؟ لطفا با دقت نوشته های بنده را مطالعه کنید. 2.طرف مقابل از Call 110 استفاده کرده؟ مثل اینکه اسکرینی که بنده دادم رو ندیدید بنده عضو پلیس هستم. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در October 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2017 با سلام شکایت شما رد شد. (کار ادمین مورد نظر صحیح بوده) بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده